MAGAZIN

POGORŠALO SE ZDRAVSTVENO STANJE PEVAČA NAKON SRČANOG UDARA I UGRADNJE STENTA: Nastupi OTKAZANI, evo kako se OSEĆA

  • 5 Januara, 2024
  • 0

Pevač Asim Bajrić, koji je u avgustu prošle godine jedva preživio srčani udar, ponovo ima ozbiljnih zdravstvenih problema. Bajrić je bio primoran da otkaže svoje nadolazeće nastupe, jer

POGORŠALO SE ZDRAVSTVENO STANJE PEVAČA NAKON SRČANOG UDARA I UGRADNJE STENTA: Nastupi OTKAZANI, evo kako se OSEĆA

Pevač Asim Bajrić, koji je u avgustu prošle godine jedva preživio srčani udar, ponovo ima ozbiljnih zdravstvenih problema.

Bajrić je bio primoran da otkaže svoje nadolazeće nastupe, jer je trenutno baš lošeg zdravstvenog stanja.

Prema izjavama koje je ranije dao za “Express” dok je bio hospitalizovan zbogproblema sa srcem, Asim je opisao simptome koje nije odmah prepoznao kao ozbiljne.

-Trnule su mi ruke i noge, imao sam bolove u leđima, ali sam mislio da je to od previše posla i stresa – rekao je Bajrić.

Nakon što su se simptomi pogoršali, Bajrić je zatražio hitnu medicinsku pomoć koja je otkrila da je doživio infarkt.

Zahvaljujući brzoj reakciji i intervenciji, uspešno mu je ugrađen stent.

O Asimovom zdravstvenom stanju za medije je progovorio u avgustu njegov menadžer Hilma Peljtu.

– Asim se trenutno nalazi u bolnici u Tuzli, zbog srčanog udara koji je dobio. Naime, noć pre trnula mu je desna ruka, ali nije se mnogo brinuo, mislio je proći će i da je to najverovatnije zbog umora, stalnih putovanja, nespavanja. Ali, u jednom momentu postalo mu je jako loše i odmah je otišao u tuzlansku bolnicu. Na svu sreću dežurni lekar je bio njegov dugogodišnji poznanik, koji je odmah uradio sve analize. Konstatovan je srčani udar, a koji je mogao imati strahovite posledice da se nije na vreme reagovalo. Naime, bila mu je začepljena glavna krvna aorta, a kako su kasnije utvrdili zbog prevelike masnoće u krvi. Odmah mu je ugrađen stent, pa je dragom Bogu hvala sada sve dobro – rekao je Hilma za Express.