MAGAZIN

Probudio se u grobu, očistio prašinu sa sebe i uputio se doma: Žena pala u nesvjest na vratima! DETALJI lede krv (FOTO)

  • 13 Januara, 2024
  • 0

Nevjerovatno neobična priča počela je kružiti raznim društvenim mrežama, zaokupljajući interes svih koji su je naišli. Izvanredna pojava odigrala se u okvirima jednog groblja u Bosni i Hercegovini,

Probudio se u grobu, očistio prašinu sa sebe i uputio se doma: Žena pala u nesvjest na vratima! DETALJI lede krv (FOTO)

Nevjerovatno neobična priča počela je kružiti raznim društvenim mrežama, zaokupljajući interes svih koji su je naišli. Izvanredna pojava odigrala se u okvirima jednog groblja u Bosni i Hercegovini, gdje se dogodio srceparajući incident. Neočekivano, od iznenadnog srčanog udara tragično je preminuo 47-godišnji Bugojanac. Pridržavajući se običaja lokalne zajednice, njegova sahrana je odmah obavljena već sljedećeg dana. Dok su se prijatelji, porodica i poznanici okupljali da se oproste, pred njihovim se očima odvijao apsolutno zapanjujući događaj.

U tom trenutku kružila je vijest da je navodno preminula osoba nekim čudom preživjela i mahnito pokušava da se oslobodi iz zapečaćenog kontejnera. Preplavljena zaprepaštenjem kada je svjedočila kako njen muž stoji na vratima, njegova žena je podlegla nesvijesti od posljedica ogromnog šoka koji je pretrpjela. Čovek je izašao iz sanduka i nastavio da uklanja sloj prašine koji se skupio na njegovoj osobi.

Nakon ovog događaja, došlo je do značajne promjene koju je donijela primjena novog pravila. Sada je propisano da mora proći najmanje 48 sati nakon nečije smrti prije nego što se može održati sahrana. Ova preventivna akcija je uvedena kako bi se spriječilo ponavljanje takvih događaja ili sličnih situacija.