MAGAZIN

SOFIJA (23) JE U VEZI SA OCEM SVOG POKOJNOG DRUGA: Ljubi duplo starijeg slavnog fudbalera i kaže: DA, ŽELIM NOVAC!

  • 6 Januara, 2024
  • 0

Legendarni nemački fudbaler Mihael Balak (47), koji je poreklom Lužički Srbin, proživljava drugu mladost sa duplo mlađom ženom. Trofejni vezista koji je bio poznat po dobroj tehnici i

SOFIJA (23) JE U VEZI SA OCEM SVOG POKOJNOG DRUGA: Ljubi duplo starijeg slavnog fudbalera i kaže: DA, ŽELIM NOVAC!

Legendarni nemački fudbaler Mihael Balak (47), koji je poreklom Lužički Srbin, proživljava drugu mladost sa duplo mlađom ženom.

Trofejni vezista koji je bio poznat po dobroj tehnici i viziji, ali i borbenosti i odličnom udarcu sa distance, kao i izvođenju prekida, a ostavio je veliki trag najpre u domovini, a onda i u Premijer ligi.

Prvo je sa Kajzerslauternom osvojio prvenstvo Nemačke 1998. pa sa Bajer Leverkuzenom igrao finale Lige šampiona i Kupa Nemačke 2002. da bi prelaskom u Bajern Minhen došao do tri duple krune u domaćim takmičenjima.

Onda se Balak preselio u Čelsi gde je osvojio Premijer ligu, tri FA kupa i Liga kup, dok mu je LŠ opet izmakla u finalu.

Za reprezentaciju Nemačke je odigrao 98 utakmica, postigao 42 gola i bio vicešampion sveta 2002. i Evrope 2008.

Mihael je bio u braku sa Simone Lambe i imali su tri sina rođena početkom milenijuma, a razveli su se 2012. godine. Balak je potom bio u vezi sa Natašom Tanus od 2015. do 2019.

Srednji Mihaelov sin, Emilio, poginuo je vozeći kvad 2021. godine, kada je imao samo 18 godina, a Balakova nova devojka je bila sinova dobra prijateljica.

Sofija Šnajderhan (23) je supermodel i influencerka, ali istovremeno se bavi marketingom i poručuje:

Da, želim novac, želim da radim, zarađujem i da živim lep život.

Sada kada je u vezi s Balakom, a to već dugo traje, nema problema s tim jer je Nemac toliko bogat da mlada dama može da ima sve što zamisli.

Iako je od Mihaela mlađa 24 godine, njoj to ne smeta i to je već izjavila. Veruje da je pronašla pravu sreću sa starijim čovekom.

Sofija je imala 21 godinu kada je počela vezu sa Balakom koji je tada imao 45 godina, a sve se to dešavalo baš u vreme kada je poginuo sin čuvenog fudbalera.

Par je viđen kako razmenjuje poljupce manje od godinu dana od smrti Balakovog sina.

Prema medijskim napisima, Sofija se iz Francuske preselila u Minhen kod Mihaela. Praznik su proveli zajedno, pa su objavili i fotografije, čime su jasno pokazali da im ne smeta šta drugi misle o razlici u godinama i njihovoj vezi.