MAGAZIN

Suzana Mančić bi izbrisala ovaj snimak da ikako može! Pun je svega, on iza nje ovo radi! STID i sram (FOTO)

  • 16 Januara, 2024
  • 0

Balkan je bio rodno mjesto kulturnog fenomena koji je započeo slavnom Severinom, čije je neočekivano objavljivanje spota 2004. izazvalo šok u cijelom regionu. Ovaj incident ju je katapultirao

Suzana Mančić bi izbrisala ovaj snimak da ikako može! Pun je svega, on iza nje ovo radi! STID i sram (FOTO)

Balkan je bio rodno mjesto kulturnog fenomena koji je započeo slavnom Severinom, čije je neočekivano objavljivanje spota 2004. izazvalo šok u cijelom regionu. Ovaj incident ju je katapultirao do neviđene slave i od tada Severinina karijera napreduje i traje. Brojni umjetnici i izvođači pokušali su ponoviti njen uspjeh, ali nijedan nije postigao isti nivo priznanja kao Severina.

Nadalje, profesionalna putanja Tee Tairović doživjela je značajnu uzlaznu putanju nakon objavljivanja prošlogodišnjeg videa koji je zaista zaprepastio mase. Ovaj video, koji je proizveden u Sjedinjenim Američkim Državama, prikazuje Tee Tairović i njenog dečka i snimljen je na skromnoj jahti.

Naime, pjevačica Suzana Mančić već je objavila dva spota uz svog supruga, a sada se dogodila izuzetno neugodna okolnost oko Ognje u Ami Gi Showu.

Nakon što je svoju bivšu djevojku Loto obavijestio o skorom puštanju video snimka, naišao je na njen nepovjerljivi odgovor: “Šališ se? O čemu pričaš?” Međutim, radoznalost ju je nadvladala i na kraju je pogledala snimak. Loto i Fran dijele dugogodišnje prijateljstvo koje traje više od četiri decenije, što je navelo medije da spekulišu o prirodi njihove emocionalne veze.