LIFESTYLE

SVI MUŠKARCI STARIJI OD 40 GODINA PREZIRU OVU STVAR TOKOM INTIMNOG ODNOSA: To ŽENI ne bi URADILI NI U LUDILU, ŠOK

  • 17 Januara, 2024
  • 0

Anketa internet-stranice “LeAffair” pokazala je šta muškarci stariji od 40 godina najviše vole u krevetu, a šta zaobilaze u širokom luku. Rezultati prkose uobičajenom mišljenju, a imajući u

SVI MUŠKARCI STARIJI OD 40 GODINA PREZIRU OVU STVAR TOKOM INTIMNOG ODNOSA: To ŽENI ne bi URADILI NI U LUDILU, ŠOK

Anketa internet-stranice “LeAffair” pokazala je šta muškarci stariji od 40 godina najviše vole u krevetu, a šta zaobilaze u širokom luku. Rezultati prkose uobičajenom mišljenju, a imajući u vidu ove podatke, postavlja se pitanje – grešimo li inače kada pretpostavljavmo št to muškarci žele?

Muškarci stariji od 40 godina najviše vole romantiku u krevetu, odnosno maženje i lagani, nežan seks.

Na drugom mesu nalazi se ono što su naveli kao„ normalan seks“, pa zatim seks sa ženom u zavodljivom vešu i visokim štiklama, određene “prljave igrei intiman odnos utroje.Fotografisanje ili snimanje tokom odnosa uopšte im ne prija.

Seks

Prema rezultatima ove ankete, muškarci u dvadesetim i delimično oni u tridesetim, više teže eksperimentisanju u koje spada i fotografisanje i snimanje odnosa. Seks sa više osoba je u top pet njihovih želja, piše Miss7.

Prvo mesto na listi želja prve grupe muškaraca iznenadilo je mnoge, romantika je i dalje fantazija, ali zanimljivo je miks zahteva, ima tu svega, od nežnosti do slobodnijih varijanti.