VIJESTI

Trojica dečaka nestala za dva dana: Policija traži pomoć, svi su rođeni 2009. godine

  • 11 Januara, 2024
  • 0

Prema informacijama hrvatske policije objavljenim na stranicama nestali.gov.hr, u poslednjih nekoliko dana u Hrvatskoj su nestala tri dečaka rođena 2009. godine, prenosi 24sata.hr. Prvo je 7. januara nestao

Trojica dečaka nestala za dva dana: Policija traži pomoć, svi su rođeni 2009. godine

Prema informacijama hrvatske policije objavljenim na stranicama nestali.gov.hr, u poslednjih nekoliko dana u Hrvatskoj su nestala tri dečaka rođena 2009. godine, prenosi 24sata.hr.

Prvo je 7. januara nestao Ivan Šnajdar, koji se udaljio s adrese u Zagrebu. U trenutku nestanka na sebi je imo trenerku i belu majicu. Ivan ima smeđu kosu, plave oči i srednje je telesne građe. Visok je 162 centimetra.

Nestali dečaci Hrvatska

Foto: nestali.gov.hr

Dan kasnije u Rijeci je nestao Lukas Kiralj Jeremić, takođe rođen 2009. godine.

Nestali dečaci Hrvatska

Foto: nestali.gov.hr

Istog dana, u ponedeljak 8. januara, u Zagrebu je nestao Patrik Geck, rođen 2009. godine.

Nestali dečaci Hrvatska

Foto: nestali.gov.hr

Kako se navodi na stranici nestali.gov.hr, Patrik je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje telesne građe. Rođen je 2009. godine. U trenutku nestanka na sebi je imao crne pantalone, narandžastu majicu s kapuljačom, crnu jaknu i patike.

Navodi se kako Patrik ima prebivalište u Mokošici, boravište u Zagrebu te da se udaljio s adrese u Zagrebu. Nestanak se vodi u PU Zagrebačkoj.

U slučaju da posedujete informacije o ovim osobama molimo vas da obavestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192. Takođe, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

(Telegraf.rs)