MAGAZIN

UPOZNAJTE PRVU ŽENU OLIVERA IVANOVIĆA KOJA MU JE RODILA 3 SINA: Evo šta misli o Mileni Popović, iznenadiće vas

  • 17 Januara, 2024
  • 0

Šest godina se navršilo kako je hicima u Severnoj Mitrovici ubijen političar Oliver Ivanović, a da do danas zločin nije pravosudno rasvetljen. Iza sebe je ostavio sinove Nikolu,

UPOZNAJTE PRVU ŽENU OLIVERA IVANOVIĆA KOJA MU JE RODILA 3 SINA: Evo šta misli o Mileni Popović, iznenadiće vas

Šest godina se navršilo kako je hicima u Severnoj Mitrovici ubijen političar Oliver Ivanović, a da do danas zločin nije pravosudno rasvetljen.

Iza sebe je ostavio sinove Nikolu, Janka, Žarka i Bogdana koga je dobio sa drugom suprugom Milenom Popović.

Za razliku od druge žene, prva supruga Marina Ivanović živi jednostavnim, skromnim životom u Kosovskoj Mitrovici dok su trojica sinova koje ima iz braka sa tragično nastradalim političarem, stacionirani u Beogradu.

Prva žena Olivera Ivanovića živi povučeno i skromno, a o Mileni rekla je samo jedno
Prva žena Olivera Ivanovića živi povučeno i skromno, a o Mileni rekla je samo jedno

Ova otmena dama živi običnim, porodičnim životom i svoju privatnost ne izlaže očima javnosti, a u jednom od retkih intervjua koji je dala za medije osvrnula se na život i brak sa pokojnim suprugom, iz kog se može naslutiti da nema preterano lepe reči o Oliverovoj udovici Mileni Ivanović Popović, prenosi Story

– Postala sam deo porodice Ivanović davne ’82. godine, kada sam se udala za Olivera. U braku smo dobili tri sina, koji su sada odrasli ljudi.

Kada sam pre 38 godina postala deo porodice Ivanović, bila sam zadivljena slogom koja vlada među njima i kako je nemoguće okrenuti jedne protiv drugih.

– I sama potičem iz porodice u kojoj se neguje duh zajedništva, poštenja i odanosti, pa smo tako i Oliver i ja vaspitavali našu decu.

– Verujte, tako je i dan danas, ta sloga među braćom i sestrama u porodici Ivanović je neverovatna, svi dišu kao jedno. Stav porodice Ivanović je da se nikada ne komentarišu izjave Milene Popović – izjavila je svojevremeno Marina i dodala:

– Moja deca i ja živimo skromno. Ja živim i radim u Mitrovici. Deca su u Beogradu. Najmlađi i najstariji su podstanari, a srednji je zasnovao porodicu i živi u svom stanu.

– Imam troje unučadi, dve unuke koje su imale priliku da ih deda Oliver nosi u naručju, a maleni unuk je rođen kasnije. Njih dve, kao sada prave devojčice redovno pale sveće dedi na grobu.

Najvažnije mi je da budemo zdravi, složni i živimo pošteno i časno, baš kako se živelo u kućama Oliverovih i mojih roditelja – ispričala je prva žena Olivera Ivanovića.

Podsećanja radi, Oliver je nakon razvoda sa Marinom upoznao Milenu kojom se kasnije oženio i dobio sina.

Milena Ivanović je jednom prilikom govorila da je njihov susret bio slučajan, a da je zbog razlike u godinama veza naišla na neodobravanje.