MAGAZIN

ZBOG OVOGA NATAŠA BEKVALAC NIKAD NIJE BILA BOLESNA , A GODINAMA IMA MANJE OD 60 KILA: U 43. je ČELIČNOG zdravlja

  • 6 Januara, 2024
  • 0

Za izgled “novosadske barike” Nataše Bekvalac nije zaslužna samo genetika već i redovni treninzi, zdrava ishrana, ali i mali trik koji koristi već godinama. Pevačica već godinama ima

ZBOG OVOGA NATAŠA BEKVALAC NIKAD NIJE BILA BOLESNA , A GODINAMA IMA MANJE OD 60 KILA: U 43. je ČELIČNOG zdravlja

Za izgled “novosadske barike” Nataše Bekvalac nije zaslužna samo genetika već i redovni treninzi, zdrava ishrana, ali i mali trik koji koristi već godinama.

Pevačica već godinama ima izvajanu figuru, a otkrila je da vodi računa šta jede, kao i da redovno trenira, a ova dijeta joj je pomogla da za kratko vreme izgubi na težini.

U dijeti Nataše Bekvalac ovo je dozvoljeno: sve vrste mesa, osim masne svinjetine, mlečni proizvodi, što manje ugljenih hidrata, povrće, jaja na sve načine, orašasti plodovi – po šaka dnevno.

Ovo bi trebalo da izbegavate: bilo kakva peciva, voće – nikako osim nedeljom, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše, sokove.

Prvu listu praktikujete prvih šest dana, a sedmi dan unosite za doručak i ručak testeninu, krompir i pirinač, sve sem slatkog.

U slučaju da zaželite neki desert, posegnite za kašikom meda ili integralnim keksom. Posle sedmog dana, krenite ispočetka sa ishranom bez ugljenih hidrata.

Ovakvim načinom ishrane možete izgubiti i do 10 kilograma za samo mesec dana, a uz to nećete izgubiti mišićnu masu.

Međutim pored ovakve dijete, Nataša Bekvalac je za Hello otkrila da koristi mali trik kako bi ubila želju za slatkišima.

„Zavaram se… Često iza gladi ili želje da pojedemo nešto slatko stoji žeđ. Voda je uvek dobro rešenje za trenutne željice“, rekla je pevačica, koja ovaj trik praktikuje godinama.