Majka iz BiH ostavila tri sina i muža zbog muškarca kojeg je upoznala na Facebooku

VIJESTI

U sadašnjoj situaciji, odgovornost za brigu o mlađem bratu ili sestri pada na dva starija dječaka. Njihov otac, zaposlen u građevinarstvu, marljivo radi kako bi prehranio svoju djecu. Tokom razgovora sa novinarom i asistencijom koja je posjetila porodicu, dječak nije mogao suzdržati suze pitajući se zašto bi ih njegova majka izložila takvim teškoćama, posebno s obzirom na ogromnu ljubav koju imaju prema njoj .

Njihova majka je putem popularne društvene mreže Facebook pronašla novog partnera i preselila se u Kakanj. Zajednica u kojoj borave duboko je uznemirena odlukama koje je njihova majka napravila, zbog čega neki dovode u pitanje samu suštinu njene ljudskosti.

Živeći u izuzetno teškim okolnostima sa svojim ocem, dječaci podnose teškoće dok se on bori da ih prehrani. U suzama priznajući novinarskoj ekipi, on iskreno tvrdi da je nevin u bilo kakvoj nepravdi prema svojoj supruzi, ističući svoju nepokolebljivu privrženost porodici. On priznaje da mu nedostaje opravdanje za njene postupke.

Možemo izraziti zahvalnost ljubaznim pojedincima koji su koordinirali humanitarni napor i pružili pomoć ovoj porodici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *