Nada Obrić Odlučila Da Se Oprosti: “Meni Je Jako Žao Ali Ja Se Ne Mogu Više Boriti.” Došlo Je Vrijeme Da Se Povučem I Odem Jer Je Bolest Jača Od Mene.” (FOTO)

MAGAZIN

Srdačnom odlukom, Nada Obrić izabrala je oproštaj, rekavši: “Duboko se kajem, ali više nisam u stanju da nastavim bitku”. Prepoznajući moćnu prirodu bolesti, napravila je težak izbor da se povuče i odustane od borbe. (FOTO)

Nada Obrić, naša cijenjena pjevačica, dugo je krasila scenu, zasluživši priznanje od prošlih generacija koje dobro poznaju njen melodijski repertoar. Njeno ime odjekuje iskusnom publikom, ali njene živahne i osebujne pesme poseduju trajnu privlačnost.

Zbog borbe sa teškom bolešću koja je u toku, duže vreme je odsutna sa scene. Nažalost, ova bolest se ponovila u četiri odvojena navrata, svaki put kada se s njom suočila s nepokolebljivom odlučnošću i izašla kao trijumfalna. Međutim, nedavno je izrazila svoju iscrpljenost i frustraciju, priznavši da je dostigla svoj limit. Nemilosrdni napad bolesti ostavio je u njoj osjećaj iscrpljenosti, jer se uporno iznova pojavljuje.

Čuvši ovu izjavu, njeni vjerni pristalice bili su ispunjeni nevjericom i odmah su se okupili iza nje, prepoznajući da ona ne zaslužuje takvu situaciju. Pozivali su je da ostane otporna i odlučna, odbijajući da podlegne porazu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *