NIKAD VEĆA DRAMA U DOMU ŠAULIĆA: Gordana zagrmila na Mihajla “Sve si nas osramoti, kuću da si odmah napustio.”

MAGAZIN

Mediji rade na tome da saznaju sve informacije i nema toga što se moze sakriti od njih. ISto tako se saznalo da je Mihajlo u vezi sa zenom koja već ima dijete, a to je bivša snaha Karića. Kada je Goca za sve to saznala nije mogla da vjeruje da im je to uradio i pitala se kako je moguće da takvo nešto uradi pogotov sada kada se porodica nije oporavila od soka i dan danas.

Goca je djevojku upoznala i znala da je jako imućna ali i da ima dijete ali djevojke do sada su sve krile i nisu takve stvari odavale dok ona nije marila za to jer joj je dijete bilo broj jedan.

Mihajlo je tada svojim sestrama rekao da ce sve da objasni majci i nije mu palo na pamet da mu je majka već iz portala sve to saznala. Ali ovaj put od soka Goc a nije mogla da progovori i nije mogla da vjeruje da jo jje takvu stvar bas on presutio i pokusao da sakrije.

Gocu je najvise od svega dotuklo to kada je vidjela sliku u medijima na kojima se moze vidjeti Mihajlo sa novom djevojkom a onda je ona napala svog sina i rekla: ” SINE NA ŠTA OVO LIČI. Ti si izgleda odlucio da brukaš cijelu porodicu za sve pare. Da li možeš da nađeš djevojku koja nije vezana za medije, za skandale.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *