Slobodan (76) dao oglas da traži suprugu-Naglasio da ima Njemačku penziju i veliku kuću! Tri žene došle na probu a sutra policija zatekla stravičan prizor! (FOTO)

VIJESTI

U potrazi za doživotnim saputnikom, Slobodan Zdravković, 76-godišnji muškarac, tražio je ženu koja će nastaviti da brine o njemu i nakon njegove smrti. Želja mu je bila da ona naslijedi njegovu imovinu i plodove njegovog životnog rada.

Po dolasku prve ispitanice na oglas, otkrila je da su vrata odškrinuta i naišla je na beživotno Slobodanovo telo u raščupanoj kući. Ispunjena uzbunom, brzo je pobjegla iz prostorija i odmah kontaktirala nadležne koji su odmah stigli na lokaciju.

 

Prema pričama komšija, Sloba je bio poznat kao izuzetan komšija koji je jednostavno želeo društvo da bi izbegao samoću. Međutim, neko je iskoristio ovu ranjivost i tragično okončao njegov život na brutalan i zlonamjeran način.

Nakon otkrića prerane smrti jednog starijeg čovjeka, odmah je pokrenuta značajna istraga. Postoje sumnje da je lice putem oglasa ušlo u prostorije i djelo počinilo u toku noći. Za sada je nepoznat tačan iznos novca koji je ukraden iz rezidencije.

Slučaj je privukao značajan broj pojedinaca, a organi za provođenje zakona ulažu sve napore da ga riješe. Spekuliše se da je osumnjičena žena, u društvu saučesnika, učestvovala u provalnoj krađi koja se dogodila tokom noćnih sati.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *