Baba Vanga joj je predvidjela u lice stravičnu tragediju: DVA MESECA POSLE PEVAČICA IZGUBILA ŽIVOT! Evo šta je rekla Breni, ona je i dalje u strahu

MAGAZIN

Nema ni ti jedan dan da ne vidimo da se govori o bugarskoj proročici Baba Bangi- Ona je zena koja je sa svojim proročanstvima pogodila sve ali sada i godinama poslije njena predviđanja su svima draga. Vjerovali vi to ili ne, strašnu 2020. godinu ona je vidjela govorila je da se tada desava nova blest koja ce da ujedini cijeli svijet i to se zaista i desilo.

Tokom 70.tih godina je bila jako popularna u bivšoj Jugoslaviji pa su joj tada mnoge zvijezde dolazile da bi od nje culi kakva je to njihova sudbina i kakva ih karijera ceka. Za mnogo je pogodial sve, a nekoliko njih nije htjela ni da prihvati. Pjevačica Silvana Armenulić je vraćena sa njenih vrata a ona je u to doba jako popularna bila.

Kada ju je Baba Vanga vidjela odmah je rekla da ne moze da je primi i da dodje za 3 mjeseca jer je osjećala da ce nesto lose da joj se desi. Vjerujemo da je ona vidjela da ce Silvana jako brzo da umre a nije imala snage da joj to kaze. Isto tako Sasa Popović i Lepa Brena nisu mogli da izdrži pa su posjetili i nju da bi vidjeli sta ce se desavati.

 

Ona je njemu tada rekla da Slatki greh da se raspadne ali da ce sudbina ponovo nekada da ih spoji. Suska je da im je i rekla koliko ce da zive ali oni nikada o tome nisu govorili.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *