MAGAZIN

Brena se ne zaustavlja! UGRADILA NOVE SILIKONE: Kako se ne stidis bakice? PALJBA NA FAHRETU NE PRESTAJE

  • 12 Februara, 2024
  • 0

Svaki korak koja neka poznata licnost uradi, sve sto urade i sto ne uradi javno se osudi ili javno o tome govori. Kako ej Brena godinama jedna od

Brena se ne zaustavlja! UGRADILA NOVE SILIKONE: Kako se ne stidis bakice? PALJBA NA FAHRETU NE PRESTAJE

Svaki korak koja neka poznata licnost uradi, sve sto urade i sto ne uradi javno se osudi ili javno o tome govori. Kako ej Brena godinama jedna od najpoznatijih pjevačica na nasem estradnom nebu ona je neko ko je dugo godina na meti narodnih masa ali i medija. Svaki njen korak se prati pomno od strane medija i prenosi se a sada se pojavila informacija da je ona ugradila jos jedne silikone u sebe i napravila promjenu.

 

 

Ovo je informacija koja je izazvala veliki boj komentara, jer ljudi ne mogu da vjeruju da žena koja odavno gazi 60 godina ona to radi sebe i predstavlja sve to u javnosti. Kako kazu svi ona je bakica i treba da vodi računa vise o svom izgledu. Brena se sada oglasila i rekla da sve sto nju cini sretnom, i tako ima veliki broj njih koji podržavaju nju i radi toga i radi troga je toliko godina na sceni. Ona je sama rekla da ne mari na lose komentare jer koliko ima onih koji je vole toliko i onih koji ne.