Dušica nikada bolje nije izgledala: TELO KAO AVION, UGRADILA NOVE SILIKONE, UKLONILA TETOVAŽE! Vilice svima padaju kada je vide

MAGAZIN

Kada se radi o poznatim licnostima pogotov onima koji su po drustvenim mrežama jasno nam je da se prati svaki njihov pokret. Oni to rade malo po malo pa isto tako nekim postupcima skrecu paznju na sebe a kako neki kazu i losa reklama je dobra reklama.

 

Dusica je poznata voditeljica koja je dugo vremena bila na Pink televiziji radila kao voditeljica mnogo emisija a zadnja je bila Zadruga. Sada smo mogli da vidimo da su otisli na odmor u Grčku. Ona je nekako kao osoba uvijek bila opustena i dama koja nema dlake na jeziku i uvijek je svoj posao obavljalala najbolje sto je mogla a sada je malo prerjerala, jer svi znaju da je ona majka i neke stvari nije ni trebala da pokaze na drustvenim mrezama.

Kao sto smo i rekli po naslovu smo mogli vidjeti da je ona odlucila da pokaze svoje nove silikone koje je postavila. Skinula se u kupaci kostim i svi smo mogli da vidimo i njene tetovaze ali i druge dijelove tijela koji su joj ispali i koji su pokazali i previse. Pogledajte sada ove slike koje su dobile velike broj komentara.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *