Godinama tiho patio za Šabanovom Gocom! – Pio sa Šabanom, sjedio i uzivao a 3 godine od smrti prijatelja zaprosio mu UDOVICU!

MAGAZIN

Sve se dešava za Gocu onog trenutka kada je 17.02. 2019 godine njena najveća ljubav, njen veliki oslonac, ljubav njenog zivota sa kojim je provela najljepse godine nazalost je napustio svijet. Moramo da kazemo da nas je ŠAban naustio ali jasno je da je njegovoj porodici i djeci bilo najgore. Saban je oduvijek bio voljen covjek i vidjelo se da za njim su mnogi patili.

Kako smo mogli da vidimo Goca se povukla iz medija i nije htjela nista da govori ni ti daje bilo kakve komentare na sve te teme. Sada mediji prenose priče da je inspektor za ciji identitet jos uvijek se ne zna uvijek je volio Gocu. On je godinama bio porodični prijatelj porodice Šaulić, dolazio mu u kucu dok je Šaban bio tu i onda godinama poslije saznalo se da je bio zaljubljen u Gocu i sada nakon tri godine od smrti prijatelja Šabana on je pozelio da pocne graditi i sa njom zivot!

Jako blizak izvor porodici Šaulić je rekao da je on uvijek zelio Gocu ali sad je prica upornija jer je on govorio i da ce da je zaprosi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *