“Ljudi, pomozite mi, za koji dan necu imati sta da jedemo, pita li se ko kako cu sina ozeniti? ” GOCI IZNENADA IZVRŠITELJI POKUCALI NA VRATA-Mora za 7 dana stvoriti 30.000 eura ili ce inace…

MAGAZIN

Kada se radi o javnim licnostima u ovom slucaju mi govorimo o poznatoj pjevačici koju smo prosle godine mogli da vidimo i jasno nam je da su se stvari iz dadan u dan sve vise mijenjali. Oni se tokom virusa nisu stidili da govore na sva zvona da im je jako teško, da jedva sklapaju kraj sa krajem, pocela je Goca da govori, pa onda i Neda Ukraden, Jelena Karleueša je rekla da velika kriza vladala na estradi i da nije bilo fer sto je njima bilo zabranjeno da rade.

Nakon Jelene, oglasila se pjevačica Goca koja je rekla da je prije pocetka virusa imala dosta ušteđevine ali prije svega toga je potrosila na svog sina, to jeste morala je sina da ozeni, pa njegovo diejte je stiglo onda je njena majka koja je inace i prije bila bolesna, bila jko loše i onda se dešava da su joj izvršitelji pojavili se na vratima i dali su joj samo 7 dana da skupi 30.000 eura i ona nema pojma sta da radi i kako da se spasi. Nakon ovoga na drustvenim mrežama vodile su se velike debate pa su se ljudi pisali da li je ovo istina ili pak ne?

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *