Na ručak idu samo privatnim avionom, pas obučen u firmiranu odjeću, svaki dan nova kombinacija! Kćerka Željka Mitrovića i dečko milijarder uživaju u životu!

MAGAZIN

Ona je mlada nasljednica Kristina Mitrović koja svaki dan na drustvenim mrežama objavljuje slike sa svojim dečkom milijarderom Ilijom. Kako smo uspjeli da saznamo njihovo vjenacanje je jako blizu. Mioramo da kažemo da su mediji govorili o njoj ali i njenom izabraniku kao i situacijama koje im se desavaju. Kako je jasno po slikama Kristina jeste jako lijepa djevojka i svi govore da pored sebe moze da ima divnog muskarca ali naravno ovo je njen odabir.

Oni imaju privatne vecere, voznje  po gradovima, pas je njihov uvijek sa njima a oni to cesto objavljuju skupa a kako mozete vidite na njihovom spu je skupa firmirana odjeca koja je i namjenjena za melene pse a vi pogledajte sada u nastavku:

 

Njihov zivot je takav da zaista skupa uzivaju i da se nikada ne razdvajaju. Jako vole da su skupa i da provode vrijeme. Nedavno su i par dana bili u Beogradu pa i onda u Becu gdje smo na drustvenim mrežama mogli da vidimo da se voze u kocijama.Koji je vas komentar na ovaj njihov nacin zivota?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *