Nekada plijenio blistavim osmjehom a nakon gubitka sina povukao se potpunosti iz javnosti! ON VIŠE NE LIČI NA SEBE, NIJE ISTI COVJEK

MAGAZIN

Pjevač Enes Begovic je inace svima poznat po tome da ima blistavu narav, da je jednostavno sarmantan ali prosle godine se desila takva tragedija kada je nazalost izgubio sina. Shodno tome nekada osoba puna zivota, sretna i nasmijana postao je osoba koja je puna tuge. On se sklonio u potpunosti od javnosti, od medija i odlucio je dase povuce i onda ostavio iza sebe drage uspomene koje su svima urezan u srca i svi koji vole njega i njegovu muziku toga se sjete.

Ono sto treba sve da podjsetimo jeste da je Arminov zivot tragicno stao u 29-oj godini. Naime odnijela mu je zivot blest sa kojom se borio godinama, i to je dovelo do njegove iznenadne smrti koja se desila na Infektivnoj klinici u Sarrajevu.

Mi danas imamo super veliki broj vokala koji su svjesni toga da njihov muzicki pristup dolazi iz talenta a Enes Begovic je osoba koja pripada bas skupini talentovanih pjevača. Tokom svoje karijere Begovis je imao veliki talenat i sa tim se isticao, i tu mozemo da vidimo i slbume kojes vjedoce godinama njegovog nastupa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *