Ovo je djevojčica od samo dvije godine a majka je oblači u brendirane stvari! JEDNA KOMBINACIJA KOŠTA 3000 EURA: Da li znate čija je ovo kćerkica? (FOTO)

MAGAZIN

Kada se pogledaju nove majke, novopčene koje sebe nazivaju sada i moderne mame njima jedino moze da bude bitno da im djeca dobro izgledaju pa od samog rodjena rade na tome da daju velike sume novca kako bi mogli na drustvenim mrežama da objavi slike gdje im je dijete obučeno u markirano od glave do pete a cijene odjece su stravicne. Danas govorimo o jednoj maci koja je pronasla novi hobi onog trenutka kada se porodila. Ona je svoju kcerku koristila kao model za skupe odjevne kombiancije i ona svaki dan slika dijete i objavi na drustvene mreže a mnogo se o tome i govorilo i pisalo.

 

Njeno ime je Stela Felix a njena kcerka je postala poznata svima odavno jer su mediji pisali o tome kako je svojoj djevojcici Aniti koja ima samo 2 godine kupila odjecu koja košta preko 30.000 km. Ona je rekla da nema problem sa tim jer njena kcerka u ormaru ima preko 95 posto odjece koja je markirana i skupo placena a pogledajte i vi sada kako djevojcica izgleda i sta je obukla na sebe.

 

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *