MAGAZIN

Premijerka pokazala suprugu: Supruga joj prošetala u haljini koja košta kao pet prosjecnih Srpskih plata! SVI SE ZALEDILI KADA SU JE VIDJELI, KAKVA ZENA?

  • 12 Februara, 2024
  • 0

Ana Brnabić je godinama jedna od top pet poznatih licnosti i jako zanimljivih o kojima se govori i ona je blisko povezana sa politikom na cijelom Balkanu. Odlično

Premijerka pokazala suprugu: Supruga joj prošetala u haljini koja košta kao pet prosjecnih Srpskih plata! SVI SE ZALEDILI KADA SU JE VIDJELI, KAKVA ZENA?

Ana Brnabić je godinama jedna od top pet poznatih licnosti i jako zanimljivih o kojima se govori i ona je blisko povezana sa politikom na cijelom Balkanu. Odlično radi poaso kao premijer Srbije i moze se reci da ona u kombianciji sa Aleksandrom Vučićem je prava kombinacija za ovu zemlju. Jednostavno od kada su oni poceli da rade kao tim ekonomija zemlje je skocila, eksplodirala.

Upravo iz tog razloga ni ti jednom drugom kandidatu nije mjesto pored nje u drugom mandatu, koji bi uskoro i trebao da bude javno objavljen  pa je ona opet prva kandidatkinja za Srbiju premijerku. Koliko je poceo i sam Aleksandar da cijeni jeste da je ona sada u bivsoj vili Jovanke BROZ, ona je inace bila prva znna Jugoslavije a nalazi se na Dedinju.

Davno kada je bila na samom pocetku svog mandata veliki broj stanovnika Srbije je nisu voljeli, proglasili su je homoseksualkom. Onda je ona javnost upoznala sa svojom boljom i ljepsom polovicom Milicom koja nije toliko tesko u medijima. Sa vremenom su ljudi se navikli na sve to a niko se nije ni iznenadio kada su culi da su one tri puta zaredom isle na vantjelesnu oplodnju i na ktaju su se ostvarile i dobile sina. Danas on ima 2 godine i veliki je djecak kojeg jos nisu pokazali u javnosti.

 

Ali sada se jedna slika pojavila koja je snimljena na ljeto. Tu se vide njih dvije na promociji jednog filma. Milica je na sebi imala savrsenu haljinu i doslovno je privukla paznju od svih i mnogi kazu da ona kosta 2.000 eura!