Niko ne može da vjeruje: Ovo je poznati glumac-Severinin otac! Jasno vam je što se krije! Od sramote ne može da se pokaže (FOTO)

MAGAZIN

Kada se spomene pjevačica Severina ona je uvijek govorila da je uvijek bila sama i da je odrasla bez oca dok po riječima njene majke sav karakter koji ona ima naslijedila je od oca. Severina je inače rođena u Splitu gdje su se njeni roditelji i upoznali. Severinin otac je radio kao vozač kamiona tada dok je njena majka bila konobarica.

Severina je jedan dan u jednoj poznatij emisiji rekla kako je njen otac dobio ime pa samim tim kako je i ona dobila. Naime njen otac je imao tri brata i sve trojica su nosila imena po aspketima svijeta, jug, istok i zapad. Pjevač koji je na estradi, koji je pjevač je radi svoje karijere promijenio ime. Severina je rijetko kada govorila o svom porijeklo dok je nedavno na društvenoj mreži objavila sliku na kojoj se moze vidjeti kako je to izgledoa njen otac kao mlad.

Osim toga jako malo ljudi i zna da je ona u rodbinskoj vezi sa glumcem koji je inače bio zvijezda serije Bolji ŽIVOT, Aljoš Vučković koji je njen stric.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *