Tamari Đurić spao otok nakon operacije, pa pokazala novo lice izbliza: Nekima je odvratno, a drugima prelijepo!

MAGAZIN

Tijekom nedavnog boravka u Turskoj, starleta Tamara Đurić, koja otvoreno priznaje da je prošla “najmanje 100 intervencija” na licu i tijelu, potražila je usluge renomiranog kirurga poznatog među domaćim pjevačicama i starletama, što je rezultiralo potpunom transformacijom. njezin osobni izgled.

Po povratku u Srbiju, Tamara se hrabro oglasila na društvenim mrežama, ustvrdivši da se nakon operacije u inozemstvu transformirala u potpuno drugu osobu. Nedugo nakon toga počela se prepuštati luksuznim masažama kod frizera, a svoja iskustva dokumentirala je na Instagramu. Tamarin izgled na jednoj posebnoj fotografiji otkriva obrve postavljene do pola čela, bradu prosječne dužine i jagodične kosti koje nisu posebno istaknute.

Ispod jagodične kosti i oko očiju još joj se vide zaostale modrice, iako ih je prikrila kada je bila kod frizera. Nekoliko njezinih pratitelja ostavilo je komentare u kojima su izrazili iznenađenje njezinom naizgled izduženom čeljusti i nagađali tko je kirurg zaslužan za njezinu transformaciju. Jedni su priznali da im je teško i bolno gledati, dok su drugi hvalili njezinu ljepotu i podržavali njenu odluku. Tamara je u prošlosti otkrila da je prošla ukupno 100 zahvata, a prva joj je estetska operacija bila operacija grudi u dobi od 18 godina. Tijekom svog života prošao sam oko 100 zahvata, a sve sam na sebi. Sa 18 godina prvi put sam povećala grudi.

Tada je proces bio mnogo složeniji nego što je sada. Unatoč punoljetnosti, i dalje mi je bila potrebna procjena psihijatra i pristanak mojih roditelja za operaciju. Liječnici su htjeli razumjeti moje motive kao mlade žene koja traži takav zahvat. Ovu informaciju je Tamara podijelila u intervjuu za “Informer”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *