Zorica i Kemiš uživaju u luksuzu a njena vanbračna kćerka jedva preživljavala i sklapa kraj sa krajem! POGLEDAJTE MARIJU TE ČUJTE ŠTA PORUČUJE OČUHU I MAJCI

MAGAZIN

Svi su bili u velikom iznenađenju kada se pojavila ova informacija. Marija je kako smo uspjeli da saznamo kćerka od Zorice to jeste vanbračna kcerka njena. Svi znamo da Zorica zaista uziva u luksuzu koji ima svaki dan pa niko ne moze da vjeruje da je ona svoju kcerku odlucila da pusti da zivi u Obrenovcu te je jasno da zivi u jako skromnim uslovima.

Ona je inace isto kao i majka jako talentovana ali se muzikom ne bavi. Rekla je da je sigurna da bi jjoj i ocuh i majka pomogli samo kada bi ona to htjela ali mediji su prenijeli kako je u sve to sto je govorila bila jako nesigurna. Ona je dodala i da je majka jako rijetko posjeti  ali da se cesto vde na drugim mjestima ali ne u kuci. Ona je udata zena zivi porodican skladan zivot i kaze da ka tome tezi i sada ali nekada bi voljela da ode i u javnosti i da posjeti drugi nacin zivota. Zorica je rekla da joj kcerka zaista ima sve sto joj treba i cemu tezi.

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *