ZORICA MARKOVIĆ SE PREPOLOVILA! Imala 98 kilograma a sada izgleda kao manekenka! OPET SU MUSKARCI POCELI GUBITI GLAVU ZA NJOM

MAGAZIN

Naša poznata pjevačica folk muzike Zorica Marković je uspjela da smrša nevjerovatnih 13 kilograma koji se na njoj vide itekako i jasno nam je da se desila velika promjena. Ona je radi problema koje je imala sa srcem svoju ishranu morala da koriguje da promijeni sve. Ona nam je rekla da je zaista bila nedisciplinovana sto se tiče prehane. Cesto se dešavalo da je preskakala obroke, jela mnogo tjestetine, hljeba a to je u njenim godinama i sa zdrastvenim stanjem zaista nedopustivo.

Kada je u tom trenutku stala na vagu te vidjela da ima 98 kilograma shvatila je da treba da uradi nesto po tom pitanju jer se cini ako ovako nastavi da je moguće da ce da dođe do stotke i tako sebi da stvori velike probleme. Ona kaža da je svu tjestetninu izbacila te se bazirala samo na zdravoj hrani te je nakon par mjeseci vidjela da je izgubila 13 kilograma a to je u njenim godianam zaista tesko.

 

Zorica nam je rekla da svako jutro popije casu mlake vode i to sa sodom bikarbonom na prazan stomak a onda ide doručak. Za dorucak ide uvijek smuti od voca i povrca te onda do rucka ide jedna kafa. Rucak i vecera joj se baziraju na povrce i meso a između obroka pojede po jedno voce.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *