Ivan Živi Sa Tri Žene: Ukoliko Ga Neka Naljuti, Ne Spava S Njom Mjesec

MAGAZIN

Ivan Sukhov postao je tema interesovanja nakon što su mediji objavili priču o njegovom neobičnom životu sa tri supruge i devetoro djece u ruskom gradu Vladimiru.

On tvrdi da je njegova prva supruga Natalia, ali također tretira i druge dvije žene kao svoje supruge, iako to nije zakonski priznato.

Prema njegovim riječima, sve tri supruge su dobrovoljno pristale na ovakav način života.

Natalia, njegova prva supruga, koja radi kao medicinska sestra u lokalnoj bolnici, kaže da je na početku bila protiv ovakve situacije, ali je promijenila mišljenje jer je Ivan zaista želio veliku porodicu.

Ivan je otac devetero djece, sa desetim djetetom na putu. Šestero djece pripada Nataliji, dok je druga partnerica Ana majka ostalih.

Nedavno se u porodicu pridružila i treća partnerica, Madina, koja je izjavila da se zaljubila u Ivana nakon što ga je vidjela na televiziji, iako se njeni rođaci nisu složili s tom odlukom.

Zajedno žive u stanu s tri spavaće sobe, ali Ivan planira preseliti se u veću kuću u predgrađu kako bi imao prostora za pedesetero djece, koliko želi imati.

Svake noći Ivan poziva jednu od partnerica da provede noć s njim, uglavnom po redu. Ako neka od njih naljuti Ivana, on je neće pozvati u krevet mjesec dana, otkrio je on.

Ivan i dalje traži dodatne žene za svoju veliku porodicu, navodeći kao uslove da budu visoke, mršave i nježne.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *