Jezivo predviđanje baba Vange: Katastrofa na balkanu do kraja 2024!

MAGAZIN

Ako vjerujete u proročanstva, onda je ovaj članak posebno prilagođen vašim interesima!

Prema izvještajima, kaže se da je Baba Vanga predvidjela nuklearnu katastrofu koja bi potencijalno mogla dovesti do uništenja Zemlje do kraja 2024. godine.

Prošlo je mnogo godina od smrti Babe Vange, slabovidne vidovnjake iz Bugarske, ali njena navodna sposobnost da predvidi značajne globalne događaje ostaje izvanredna. Vrijedi napomenuti da se nekoliko njenih predviđanja materijaliziralo tek nakon što je preminula, što je dodatno pojačalo intrigu oko njenih proročkih sposobnosti.

Vjeruje se da je Baba Vanga, prema riječima njegovih pristalica, u okviru sadašnjih okolnosti predvidio katastrofalnu nuklearnu katastrofu koja će se dogoditi u ovoj godini.

Otrovni oblaci koji su rezultat nuklearne eksplozije imaju potencijal da prenesu ozbiljne bolesti i predstavljaju značajnu prijetnju brojnim zemljama, kako je izvijestio NY Post.

Među proročanstvima Baba Vange za 2024. godinu, postoje predviđanja o pomaku u Zemljinoj orbiti, razvoju smrtonosnog ljudskog biološkog oružja što će rezultirati brojnim smrtnim slučajevima, pojavu neviđeno velike solarne oluje i konačnog nestanka prirodnog čovječanstva.

Može li to biti Rusija, Kina ili Amerika? Pominje se i intenzivan spor na Balkanu, a kako smo direktno shvatili, u pitanju je Mađarska! Voljeli bismo čuti vaše mišljenje. Molimo vas da ih podijelite s nama u odjeljku za komentare.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *