Veljko progovorio o Arkanu, pa otkrio da čuva njegove parfeme: “Da nema očeve kuće, ne bih dolazio u Beograd”

MAGAZIN

Bokser i sin Cece Ražnatović Veljko Ražnatović uskoro će po treći put dobiti sina, a sada je otkrio da li on i njegova supruga Bogdana Ražnatović planiraju još dece.

– Ona će sada treći put ići na carski rez i mi onda možemo da imamo još jedno dete – objasnio je Veljko.

S obzirom na to da je proteklih godina dosta promenio svoj život, posvetio se porodici i sportu, na pitanje ko može da ga savetuje, Ražnatović je rekao:

– Može moj duhovnik, može jedan prijatelj mog tate kojeg ja i dan danas gledam kao očinsku figuru –kazao je Veljko koji i dalje čuva uspomenu na oca Željka Ražnatovića Arkana.

U celoj kući su stvari koje su od njega ostale, mi to sve čuvamo kao uspomenu, neke čak i garniture. Ja čak čuvam i neke njegove parfeme.

Iako je rođen i odrastao u Beogradu, sa suprugom Bogdanom i sinovima Željkom i Krstanom živi u Titelu. O rodnom gradu više nema lepih reči jer tvrdi da se sve promenilo.

– Da nemam tu očevu kuću, bez razmišljanja se nikad više ne bih vratio u Beograd – rekao je Veljko za Informerov podkast.

Poznati bokser vezan je za sestru Anastasiju, ali kaže da mu ne nedostaje jer su svakodnevno u kontaktu i smatra da je njen život s fudbalerom Nemanjom Gudeljom u Sevilji, savršen.

– Jako sam zadovoljan njenim izborom, muž joj je legenda i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama – rekao je Veljko.

(Telegraf.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *