MAGAZIN

Biljana Jevtić pozira naga: Zar je moguće da majka koja uskoro treba da ženi sina ovako se ponaša! ŠTA JOJ SE DESILO? (FOTO)

  • 19 Februara, 2024
  • 0

Za nju se zna da je ona jako dobra folk pjevačica koja je dugo godina na našoj javnoj sceni. Kao što mozete da vidite ovdje mi govorimo o

Biljana Jevtić pozira naga: Zar je moguće da majka koja uskoro treba da ženi sina ovako se ponaša! ŠTA JOJ SE DESILO? (FOTO)
Za nju se zna da je ona jako dobra folk pjevačica koja je dugo godina na našoj javnoj sceni. Kao što mozete da vidite ovdje mi govorimo o Biljani Jevtić koja dugo godina nije se miješala u neke skandale i nije bilo problema iza nje. Uvijek je živjela zivot koji je privatni, intiman i borila se da sve bude savršeno i naravno da je napravljena ravnoteža u svemu tome.

Ona ima jako veliki broj hitova a svi znate da je ona već iz Niša porijeklom. Sada je na društvenim mrežama pojavila se njena slika iz mlađih dana. Sada su mlade pjevačice komentarisale da svi stari pjevači koriste glas ali nikada se nisu skidali i tako gradili karijeru. Sve to pokazuje da prije nije bilo kao sto je sada.

 

 

Komentari su bili razni ispod ove slike i bili su oprečni. Neki su hvalili i njen izgled ali i njenu karijeru dok su drugi govorili da njoj koja je uvijek bila kao dama jednostavno ovo ne pristaje i da bi trebala da ovo obriše.

KOJE JE VAŠE MIŠLJENJE O OVOME?