MAGAZIN

BRUKA I SRAMOTA U 79 godini! Zar OVAKO da se obuče? Na pragu osme decenije Snežana Savić, Ovo su detalji skandala…(FOTO)

  • 2 Februara, 2024
  • 0

Danas je Snežana Savić, nakon završenih studija u prestižnom studiju glume, postala ugledna ličnost u industriji zabave. Od samog početka pokazala je svoj izuzetan talenat i brzo se

BRUKA I SRAMOTA U 79 godini! Zar OVAKO da se obuče? Na pragu osme decenije Snežana Savić, Ovo su detalji skandala…(FOTO)

Danas je Snežana Savić, nakon završenih studija u prestižnom studiju glume, postala ugledna ličnost u industriji zabave. Od samog početka pokazala je svoj izuzetan talenat i brzo se etablirala kao istaknuta snaga na polju glume. Uprkos njenim izuzetnim dostignućima i na filmu i u pozorištu, nisu je svi dočekali raširenih ruku. Određeni pojedinci su je kritizirali što se nakratko upustila u pjevanje, dok su drugi držali duboko ukorijenjenu ogorčenost prema njenoj upečatljivoj ljepoti.

U Snežaninom opisu otkriva da su u ranim fazama karijere glumice koje su odstupale od društvenih normi lepote često bile zanemarene. Ipak, Snežana je donela čvrstu odluku da ne dozvoli da joj ove prepreke ometaju putovanje. Uprkos bezbrojnim preprekama, ona je uporno napredovala, naoružana nepokolebljivom samopouzdanjem i odlučnošću. Zbog toga se pojavila kao cijenjena i tražena figura na polju zabave, koju obožavaju brojni obožavatelji.

Snežana ne samo da se susreće sa kritikama samozvanih “purista”, već nailazi i na neprikladne predloge. Tokom nedavnog pojavljivanja na televiziji, otvoreno je razgovarala o svojim susretima sa ovim situacijama i udubljivala se u emocije koje doživljava. “Da budem potpuno transparentan, dobio sam neke neverovatno nepravedne ponude. To je užasan osećaj i duboko uznemirujući. Nažalost, ovi incidenti se i dalje dešavaju u današnjem svetu. Kao neko ko često sarađuje sa mladim glumicama, iz prve ruke sam čuo kako ovi susreti mogu uveliko Zaista je uznemirujuće svjedočiti izazovima s kojima se mladi pojedinci suočavaju.

Slične pojave su dokumentovane u području Holivuda koji je veoma fokusiran na talente. Ipak, bilo je hrabrih glumica koje su neustrašivo progovorile, podržavale jedna drugu i neustrašivo iznele istinu u oči javnosti. Kako Savić pronicljivo primjećuje, potrebna je ogromna hrabrost da bi se podijelila i raspravljala o surovoj stvarnosti. Pred nepristojnim prosidbama, Snežana Savić ih je nepokolebljivo odbijala i sa nepokolebljivom posvećenošću nastavila da napreduje u karijeri. Kada je Snežana Savić neustrašivo prvi put sve prikazala na platnu, izazvalo je popriličnu pometnju među mnogima. Strastvene scene postale su tema u gradu nekoliko dana 1980-ih, a njena ćerka Anita je iskreno priznala da joj je neprijatno da ide u školu zbog ismevanja od strane vršnjaka.