MAGAZIN

Ceca konačno otvorila vrata ŽELJKOVOG CARSTVA- Svi u šoku kada su vidjeli šta se unutra nalazi! SVE ZLATO I SVILA, PRŠTI OD LUKSUZA!

  • 14 Februara, 2024
  • 0

Svi su znali kada se rodio maleni dječak prvi u porodici Ražnatović da ce da dobije ime svog deda Željka. On ga nije stigao upoznati ali vjerujemo da

Ceca konačno otvorila vrata ŽELJKOVOG CARSTVA- Svi u šoku kada su vidjeli šta se unutra nalazi! SVE ZLATO I SVILA, PRŠTI OD LUKSUZA!

Svi su znali kada se rodio maleni dječak prvi u porodici Ražnatović da ce da dobije ime svog deda Željka. On ga nije stigao upoznati ali vjerujemo da ce kroz svoju porodicu da ga upozna. Kako sada stvari stoje Ceca ima dvoje djece, sina i kcerku a okitila se trenutno sa dva unuka i treci uskoro treba da dodje na svijet. Ona se potrudila da kada Željko dodje baki da ima sve, samo za njega je napravljena jedna soba da izgleda kao soba za princa.

Ona kaže da je jako sretna jer Bogdana i Veljko zele da prosire porodicu, zele da imaju veliku porodica a to je u ovo doba zaista veliko bogastvo. Ona kaže da radi sve na tome da malenog Zeljka nagovori da krene da zivi sa svojom bakom a naravno roditelji se samo smiju na sve ovo. Kako kaže Ceca jako voli djecu i kada je u njihovoj blizni ne moze da se kontroliše. Zeljko je sada veliki djecak a na drustvenim mrežama mozemo da gledamo njihovo odrastanje. Neki govore da nije uredu toliko eksponiranje djece ali izgleda da oni tome ne mogu da odole.