MAGAZIN

Djevojčica rođena je s rijetkim rodnim žigom, a njezina mama pokazuje koliko joj je kćerka lijepa

  • 6 Februara, 2024
  • 0

Majka ponosno pokazuje ljepotu svoje kćerke, koja je rođena sa jedinstvenim i neuobičajenim žigom. Majka ponosno pokazuje ljepotu svoje djevojčice, koja je rođena sa jedinstvenim i rijetkim rođenim

Djevojčica rođena je s rijetkim rodnim žigom, a njezina mama pokazuje koliko joj je kćerka lijepa

Majka ponosno pokazuje ljepotu svoje kćerke, koja je rođena sa jedinstvenim i neuobičajenim žigom.

Majka ponosno pokazuje ljepotu svoje djevojčice, koja je rođena sa jedinstvenim i rijetkim rođenim znakom.
U domenu majčinstva, postoji izuzetna žena po imenu Nicole Lucas Hall, koja je blagoslovljena s dvoje dragocjene djece, Asherom i Winry. Poput pravog ratnika, Nikol prihvata ulogu majke pune ljubavi, posvećujući se plemenitom cilju. Iako njen život može izgledati obično, ona ima duboku misiju – da poštuje i neguje izuzetnu lepotu svoje ćerke. Winry, u dobi od 13 mjeseci, nosi rijedak beleg koji krasi četvrtinu njenog nježnog lica.

Kada je Nikol prvi put ugledala svoju ćerku, bila je ispunjena mešavinom zbunjenosti i brige, jer je pogled na njen jedinstveni žig bio nešto što nikada ranije nisu sreli.

U početku je postojao osjećaj strepnje jer su pretpostavili da je to potencijalno opasno stanje. Međutim, medicinski radnici su brzo ublažili njihovu zabrinutost. Winry je ušao u svijet s jedinstvenim stanjem poznatim kao kongenitalni melanocitni nevusi ili CMN, što je izuzetno rijetko, a javlja se u otprilike 1 od svakih 50.000 porođaja. Doktori su ih uvjeravali da je mladež prvenstveno stvar izgleda i da su svi povezani zdravstveni rizici uporedivi s onima kod tipičnih nevusa ili mladeža.

U intervjuu za The Facts, Nicole je izrazila osjećaj ogromnog olakšanja, dopuštajući njoj i njenom mužu da u potpunosti prihvate i cijene dolazak svoje kćerke Winry. Čak i sada, nekoliko mjeseci nakon njenog rođenja, njihov najveći prioritet ostaje osigurati dobrobit svoje kćeri i njegovati snažan osjećaj sigurnosti u njoj.

Nažalost, Nikol je naišla na obilje negativnih komentara i kritika otkako je počela da deli priču svoje ćerke. Štaviše, čak iu svom svakodnevnom životu, Winry se često nađe pod neugodnim pogledima i osuđujućim pogledima određenih pojedinaca.

 

Nikolino je držanje ostalo izvanredno smireno u svim okolnostima. Prenijela nam je da je njihov pristup rješavanju negativnih reakcija na društvenim mrežama uključivao pružanje informativnih odgovora, jer su prepoznali da je većina negativnih komentara proizašla iz nerazumijevanja. Kada su se suočili sa grubošću i neprijateljstvom, Nikol i njen supružnik su odlučili da reaguju bezbrižno. Štaviše, bili su duboko dirnuti i jako dirnuti ogromnim izlivom simpatija onih koji su se upoznali sa Winryjevom pričom.

Winry, kao i svaka mlađa sestra, želi prisustvo starijeg brata koji pazi na nju. Srećom, Asher se savršeno uklapa u ovu ulogu, jer je istinski brižan i pruža podršku. Nicole potvrđuje da Asher ne vidi nikakve “neobične” kvalitete kod Winryja. Iako priznaje prisustvo mladeža na njenom licu, to za njega nema nikakvog značaja, baš kao da ima oči različitih nijansi.