GLOBUS

“E Đorđe, tvoja žena Kristina je mrtva u mojoj avliji”: Ljubavnik došao mužu da prijavi zločin

  • 15 Februara, 2024
  • 0

Beživotno telo žene (42), sa stravičnim povredama u predelu glave, pronađeno je u ponedeljak u jednoj kući u selu kod rumunskog grada Manzati, a za ubistvo se sumnjiči

“E Đorđe, tvoja žena Kristina je mrtva u mojoj avliji”: Ljubavnik došao mužu da prijavi zločin

Beživotno telo žene (42), sa stravičnim povredama u predelu glave, pronađeno je u ponedeljak u jednoj kući u selu kod rumunskog grada Manzati, a za ubistvo se sumnjiči muškarac (43) sa kojim je žrtva navodno bila u tajnoj ljubavnoj vezi.

Lokalni mediji pišu da je brutalno ubijena Kristina, majka 22-godišnje devojke, koja je navodno otrčala u zagrljaj ljubavnika nakon svađe sa suprugom Đorđem.

U nedelju uveče Kristina i suprug su imali gadnu svađu nakon čega mu je ona besno rekla da ide u susedno selo. Međutim, veruje se da se zaustavila u blizini, u kući muškarca sa kojim je navodno već neko vreme bila u tajnoj vezi.

Veruje se daje par pio tokom večeri, te da je u jednom trenutku došlo do svađe i između njih dvoje. Tada je muškarac, čije ima nije saopšteno, kako se sumnja, zgrabio sekiru i Kristini zadao više snažnih udaraca u glavu. Narednog jutra je navodno sam došao kod Đorđa i rekao mu da je Kristina mrtva.

“Kristinina ćerka, koja živi tu u blizini došla je ujutru kod mene i sva se tresla. Rekla mi je da je muškarac došao i pozvao njenog oca do kapije. Kada je Kristinin muž došao, ovaj mu je rekao: ‘Zdravo Đorđe, došao sam da ti kažem nešto. Kristina, tvoja žena, mrtva je u mojoj avliji, u mojoj kući’. Ja lično nikad nisam čula da su se svađali i da je bilo problema u braku”, ispričala je komšinica ubijene za medije.

Svi u selu o ubijenoj Kristini imaju samo reči hvale.

“Bila je baš vredna žena, tiha. Puno je radila, izdržavala porodicu, ali je umela da popije”, pričali su meštani.

Osumnjičeni za njeno ubistvo je priveden, a iz policije su saopštili da su 12. februara oko 9 časova dobili poziv od ćerke žrtve.

“Telo sa vidljivim povredama u predelu glave prebačeno je na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti”, naveli su iz policije.

Kako su naveli, priveden je vlasnik kuće u kojoj je pronađeno Kristino telo.

(Telegraf.rs)