MAGAZIN

Ekskluziva: Pogledajte luksuznu vilu pevača Šerifa Konjevića! Ograda zlatna, lusteri od stakla, sve pršti od luksuza i bogastva a JEDAN DETALJ SVIMA ZAPAO ZA OKO (FOTO)

  • 12 Februara, 2024
  • 0

U svom domu , u svojoj rezidenciji u Sarajevskom naselju Ilidža , Šerif Konjević je odlucio da dovoli medijima da udju u njegov dom i tu je pokazao

Ekskluziva: Pogledajte luksuznu vilu pevača Šerifa Konjevića! Ograda zlatna, lusteri od stakla, sve pršti od luksuza i bogastva a JEDAN DETALJ SVIMA ZAPAO ZA OKO (FOTO)

U svom domu , u svojoj rezidenciji u Sarajevskom naselju Ilidža , Šerif Konjević je odlucio da dovoli medijima da udju u njegov dom i tu je pokazao svoju ljubaznost. Zadivljujući ulaz koji ih je u tom trenutku dočekao moglo se vidjeti iznimno umjetničko djelo koje je ostavilo dojam na sve posjetitelje.

 

 

Kada se prođe kroz ova velika zeljezna vrata, koja su ukrašena vijolinskim kljucem od viskoze i svima su srca ispunjena kada ovo vidite. Ali bez znjanja svih onih koji odavde prolazite, mozete da vidite da se iza tih ograda krije dvoriste vjerovatno sa stilom sređeno.

 

Cim krenete da ulazite u ovo prekrasno imanje koje se nalazi na Ilidži mozete da vidite da vašu pažnju ce te zaplijenite dvorište i vrt koji je savršen. Tu je fontana, i uređene ukrašene setnice sa bijelim kamenom koji stvara divan, miran ambijent.

Ali naravno raskos ovdje ne prestaje nego je nesto drugacije. Kada uđete unutra mozete da vidite je interijer zaista raskošan. Pažljivo uređen prostor vjerovatno od strane dizajener enterijera, tu su nijanse bijele i zlatne. Na prvom spratu mozete da vidite pozlaćenu ogradu koja vodi prema prostoru koji je ukrašen sa velikim brojem raznih antikviteta iz stranih zemalja.