MAGAZIN

Evo kako Haris Džnović izgleda bez šešira: Konačno uhvaćen gologlav, na najnovijem snimku jasno se vidi, komentari pljušte (Video)

  • 6 Februara, 2024
  • 0

Haris Džinović, koji nosi svoj prepoznatljivi crni šešir i čupave brkove, godinama je dobro poznato lice pop muzike, a on i Melina, s kojom se zabavlja 22 godine,

Evo kako Haris Džnović izgleda bez šešira: Konačno uhvaćen gologlav, na najnovijem snimku jasno se vidi, komentari pljušte (Video)

Haris Džinović, koji nosi svoj prepoznatljivi crni šešir i čupave brkove, godinama je dobro poznato lice pop muzike, a on i Melina, s kojom se zabavlja 22 godine, Neočekivani razvod također je dospio na naslovnice i šokirao sve.

Rijetko se viđa bez svojih prepoznatljivih modnih dodataka, ali jednom je uočen bez šešira dok je ulazio u auto. Kada je ušao u auto, dok je pevač seo, šešir mu se zakačio za krov automobila i otpao.

Kamera je potom posvetila veliku pažnju pevačicinoj kosi, pokazujući čuveni nepoznat izgled Harrisove bez njenog prepoznatljivog šešira. Nakon godina skrivanja svoje ćelave maramom ili šeširom, Haris Zinovich sada je svijetu otkrio svoje pravo lice.

Haris je jednom ispričao priču o tome kako i kada je počeo da ugrađuje šešire u svoju svakodnevnu garderobu, dajući uvid u svoje lične izbore stila.

“Kao klinac, više sam volio kauboje nego Indijance, što me je navelo da nosim šešire. Kad god smo igrali igre kauboja i Indijanaca, nosio bih svoj pouzdani šešir koji mi je najbolje pristajao. Počeo sam u srednjoj školi Puštati bradu, bilo je to deo mog izgleda od tada.”