MAGAZIN

“IMALA SAM INTIMNE ODNOSE NA PARKINGU” Zlata Petrović posle afere sa OŽENJENIM muškarcima, otišla korak dalje pa ŠOKIRALA izjavom

  • 14 Februara, 2024
  • 0

Zlata Petrović, proslavljena folk zvijezda, neustrašivo dijeli svoja iskustva s oženjenima, izlazeći iz okvira društvenih normi otvoreno pričajući o intimnom susretu koji se dogodio na parkiralištu. Zbog prethodnih

“IMALA SAM INTIMNE ODNOSE NA PARKINGU” Zlata Petrović posle afere sa OŽENJENIM muškarcima, otišla korak dalje pa ŠOKIRALA izjavom

Zlata Petrović, proslavljena folk zvijezda, neustrašivo dijeli svoja iskustva s oženjenima, izlazeći iz okvira društvenih normi otvoreno pričajući o intimnom susretu koji se dogodio na parkiralištu.

Zbog prethodnih rasprava o mojoj uključenosti u sheme s utjecajnim pojedincima, više nisam u mogućnosti izraziti svoje mišljenje o toj temi. Međutim, neporecivo je da postoji raširena znatiželja oko tog aspekta mog života. U mladosti sam doživljavao razne veze i interakcije, kako počinje i dalje razrađuje narodni pjevač: Iako nisam izlazio daleko izvan svoje zone udobnosti, bilo je prilika da sam se bavio intimnim aktivnostima u automobilu tijekom dana.

Ovaj se incident dogodio na parkiralištu uz šumu, na kraju ceste koja je vodila u nikamo, da tako kažem. Moj tadašnji partner bio je prisutan tijekom ovog susreta. S bivšim muževima, kaže Petrović, održava idealan odnos. Peja, Hasan i moj sin dio su moje otvorene veze. Mi smo usko povezana grupa koja je otvorena za razgovor o bilo kojoj temi bez srama. Smatram da bi svaka obitelj trebala tako poslovati. Kada se tajne čuvaju, a problemi ignoriraju, neizbježno nastaju problemi. Smatram se nevjerojatno sretnim što imam tako važne osobe u svom životu, kao i prijatelje koji me podržavaju i posao koji me ispunjava.

Kad bih tražio više, smatralo bi se pretjeranim. Održavanje skladnih odnosa s bivšim muževima mi je oduvijek bio prioritet, pogotovo zato što nikada nisam željela da moja djeca budu svjedoci ružnoće koja može proizaći iz roditeljskih svađa. Živo se sjećam boli koju sam osjetio kada sam u dobi od 20 godina prvi put sreo svog oca i bio sam odlučan zaštititi svoju djecu od takve boli. Život je previše prolazan da biste ga tratili na nepotrebne sukobe, posebno s nekim koga ste nekada voljeli. Odlučujem se ne upuštati u rasprave s pojedincima koji mi ne donose radost niti uzvraćaju moj trud; umjesto toga, graciozno se krećem oko njih. Možda je razlog zašto me oba moja bivša supruga smatraju najboljom bivšom suprugom taj što sam se svim srcem posvetila svakom aspektu svog života. Bilo da se radi o ljubljenju, ljubavi ili dijeljenju intimnih trenutaka s nekim, uvijek dajem sve od sebe. Ovo je stav pjevačice. Folkerka otvoreno priznaje dosadašnje veze s oženjenim muškarcima i ne libi se time iskazati ponos.

U razdoblju od pet godina bila sam u vezi s muškarcem koji je bio oženjen. Iako sam se ponosila time što sam vješta i pažljiva ljubavnica, svjesno sam se trudila izbjeći izazivanje napetosti u njegovom braku. Zanimljivo, nikada nisam iskusio osjećaj ljubomore, što mi je omogućilo da udobno dijelim ovog čovjeka s njegovom ženom. Vrijedno je napomenuti da moj odnos s muškarcima nikada nije bio vođen financijskom dobiti, već potragom za zadovoljstvom. Materijalno bogatstvo mi je imalo malo značaja sve dok sam u njihovoj prisutnosti pronalazio istinsku sreću. Financijski sam neovisan i zadovoljan onim što imam, nikad ne tražim ekstravagantne darove kao što su bunde ili luksuzni automobili. To je u razgovoru za domaće medije iznijela Zlata Petrović.