MAGAZIN

“JA mu ne bi dozvolila da pjeva ni kada bi se prekrstio u hramu svetog Save.” Gade mu se Srbi ali ne i njihove pare! (ŠOK)

  • 8 Februara, 2024
  • 0

Pjevačica Maja Nikolić je sokirala sve kada je rekla svoje mišlkenje o koncertima DINE Merlina koji trebaju da se održavaju u Štark Areni gdje je Dino MERLIN ponovo

“JA mu ne bi dozvolila da pjeva ni kada bi se prekrstio u hramu svetog Save.” Gade mu se Srbi ali ne i njihove pare! (ŠOK)

Pjevačica Maja Nikolić je sokirala sve kada je rekla svoje mišlkenje o koncertima DINE Merlina koji trebaju da se održavaju u Štark Areni gdje je Dino MERLIN ponovo oborio sve rekorde prodaje karata i za samo nekoliko dana prodato je 4 koncerta u Areni. Jasno se vidi da vlada velika zainteresovanost za njegove koncerte ali onda se dešava da je nekoliko njih jednostavno pisalo peticiju da mu se zabrani ulazak u Srbiju a razlozi će vas šokirati.

Kao jedan od razloga je njegova izjava koja je bila davno o Srbima koje je rekao a sada je i Maja Nikolić iznijela mišljenje o njemu i sve šokiralo.

Mene je sada zaista sramota u ime svih nas. Mislim da je sada onaj najneobazovaniji dio našeg društva kupio karte. Umjesto da svi potpišemo peticiju da mu se zabrani ulazak u Srbiji mi takvoj nakaradi dozvoljavamo da puni našu Arenu 4 puta!. rekla je Maja pa pored toga i dodala:

“On je prije svega pljuno na sebe i izjave svoje jer on nema dostojanstvo cim se pojavljuje ovdje a otvoreno je govorio za u bijanje SRBA. Umjetnici ne smiju imati boje mržnje iako smatram da i nije neki umjetnik jer se uhljebio sa nekoliko hitova koje je pisao Ceci i Vesni Zmijanac. NE MOGU da vjerujem koga mi to veličima. On je gadljiv na Srbe a ne i na Srpske pare.