MAGAZIN

Kraj njega zablistala kao nikada! ODLUKU JE DONIJELA, otac i sestra uz nju! ČOVJEK NJENOG ZIVOTA PORED NJE

  • 11 Februara, 2024
  • 0

Kada se desio krah ljubavi između Rade Manojlović i Milan Stankovića svima je bilo jasno da su oni ostali u dobrim odnosima ali da je njihov zivot ih

Kraj njega zablistala kao nikada! ODLUKU JE DONIJELA, otac i sestra uz nju! ČOVJEK NJENOG ZIVOTA PORED NJE

Kada se desio krah ljubavi između Rade Manojlović i Milan Stankovića svima je bilo jasno da su oni ostali u dobrim odnosima ali da je njihov zivot ih oboje odveli na druge stane i smjerove. Nakon svih dešavanja dešava se da je ona pronasla novu ljubav te da krece u emotivnu vezu sa Harisom Berkovićem a o njihovom vjenčanju se pricalo dosta i da uskoro ce da zive skupa u Bosni a onda se dešava raskid a glavni krivac kako se svima cini glavni razlog tome je Milan Stankovićem.

Onda se dešava da je Rada jako bliska postala sa MILANOM nakon nekog vremena i odlucila sa njim da se okrene vjeri i da idu na bogomolje a Haris to nije mogao da podnese pa je ona odlucila da prekine se veza. Ali kako su mjeseci odlazili svima je jasno bilo da ljubav nije nestala i da sve puca kada su skupa. Haris je rekao da se ponovo pocela rađati ljubav i on je sa slikom objavio. Jasno se vide da slave i da se vole i da ljubav tako brzo ne moze prestati.

Radina kolegica je rekla da su Haris i ona jako lijep par te su odlucili mnogi da ih prekinu u tome ali Radina porodica je uz njih podržava ih.