MAGAZIN

“NEDEPILIRANE I NEOKUPANE SELJANKE IZ BOSNE!” KARLEUŠA BESNA KAO NIKAD – JE LI MORAM OBJAŠNJAVATI KO JE KRALJ HIGIJENE?!

  • 10 Februara, 2024
  • 0

Mozak koji stoji iza zadivljujuće vizuelne privlačnosti brojnih srpskih vokala u nizu medija, kao što su omoti albuma, naslovnice za časopise i muzički spotovi, je niko drugi do

“NEDEPILIRANE I NEOKUPANE SELJANKE IZ BOSNE!” KARLEUŠA BESNA KAO NIKAD – JE LI MORAM OBJAŠNJAVATI KO JE KRALJ HIGIJENE?!

Mozak koji stoji iza zadivljujuće vizuelne privlačnosti brojnih srpskih vokala u nizu medija, kao što su omoti albuma, naslovnice za časopise i muzički spotovi, je niko drugi do Dejan Milićević, cenjeni fotograf. Zakoračivši u muzičko područje pre dvadeset i tri godine, Milićević je krenuo na eksperimentalno putovanje udruživši snage sa Jelenom Karleušom za duetsku numeru „Preživeću“, izvanredno izvođenje nadaleko poznatog klasika „Preživeću.

Tokom nedavnog gostovanja na Kurir televiziji, Milić Milićević je podelio sve zamršenosti saradnje sa Jelenom Karleušom. Međutim, napravio je intrigantno otkriće – Karleuša ga ne prati ni na jednoj društvenoj mreži, zbog čega je zbunjen. Uprkos iskrenoj radoznalosti, pevač je na njegov upit ostao nijem. Ono što ovu situaciju čini još zanimljivijom je Karleušina reputacija da se žestoko brani od kritika. Međutim, u neočekivanom preokretu, odlučila je da Milićevića prati na Instagramu i odgovorila na njegovu priču bez velikih najava. U međuvremenu, Karleuša se našla uvučena u javnu svađu sa Igorom Panićem Nućijem, koji ju je vređao tokom intervjua.

Dotična spisateljica je objavila priču s određenim ciljem – kako ona izričito navodi, ovaj cilj se ponavlja više puta u cijeloj naraciji. Dragi moj prijatelju, sasvim je jasno da ti ne spadaš u kategoriju prvih pet pojedinaca čije mišljenje ima težinu. Ljubazno vas molim da me oslobodite ovog razgovora; mjesecima bez prestanka raspravljaš o meni bez ikakvog pominjanja vlastitog imena. Smatrajte ovaj odgovor gestom učtivosti prema vama i vašoj nepostojećoj karijeri. Uz to, JK je u “priči” naveo da se ovaj pojedinac zove Nući, za one koji možda nisu upoznati. Štaviše, Nući je nedavno izrazio osećaj da je na meti Jelene i samim tim se osećao prinuđenim da odgovori u više navrata.

Informer je podstakao njihovu odluku da daju odgovor, jer su oni posebno imenovani ili aludirani. Poziv da se uključi u dijalog je ocijenjen primjerenim u smislu vremena. Ključno je podsetiti da se koren prvobitnog spora između Jelene i Nućija može pripisati Jeleninim uvredljivim komentarima tokom njenog prethodnog pojavljivanja.

Jelena je u intervjuu za K1 istakla da se slava u muzičkoj industriji stalno menja. Navela je primjere umjetnika u nastajanju kao što su Lil Mix, Pil i Lil Pix, koji skupljaju milijarde pregleda na platformama kao što su YouTube i Spotify. S druge strane, etablirani umjetnici poput Bijonse mogu zaraditi zapanjujuće iznose, premašujući 1,6 milijardi dolara u prvom mjesecu turneje. Međutim, Jelena je takođe upozorila da ovi novi umetnici mogu imati kratku karijeru, koja bi potencijalno nestala u roku od godinu dana. K1 se oglasio na svom Instagramu kako bi odgovorio na Jelenine primjedbe, ismijavajući je kao neuspjeh i insinuirajući da mora uložiti više truda da bi uspjela u industriji. Kao odgovor, Jelena je savetovala K1 da se koncentriše na sopstvenu karijeru i zaigrano mu predložila da sam pokuša da proda karte za koncert umesto da se oslanja na menadžere.