MAGAZIN

Ovo je prizor koji danima nećete moći izbaciti iz glave: Uhvaćena Ana Bekuta bez kapi šminke- ŠOKIRAT će te se kada vidite kako izgleda (FOTO)

  • 11 Februara, 2024
  • 0

  Ime Ana BEKUTA sa sobom nosi mnogo toga. Naime ona je pjevačica koja potiče iz nekih starijih generacija i koja se uvijek trudi da je tip top

Ovo je prizor koji danima nećete moći izbaciti iz glave: Uhvaćena Ana Bekuta bez kapi šminke- ŠOKIRAT će te se kada vidite kako izgleda (FOTO)

 

Ime Ana BEKUTA sa sobom nosi mnogo toga. Naime ona je pjevačica koja potiče iz nekih starijih generacija i koja se uvijek trudi da je tip top sređena i da javnost uvijek moze očekivati od nje lijep ozgled. NAime pored toga svojim glasom uvijek oduševljava i njene pjesme su i dan danas jako slušane i veliki hitovi. Pored toga što redovno nastupa ona je i godinama član zirija Zvezde Granda ali od kako je tu ona je odlučila da se posveti svom izgledu i da svoje odjevne kombinacije bira pažjivo.

SAda je ona po prvi put javno pokazala kako to ona izgleda bez kapi šminke a mi moramo da kažemo da nije dobila tako dobre i pozitivne komentare kako je i sama očekivala. Ljudi su govorili da izgleda jako čudno i da će ih kako su i napisali u samom naslovu ovo progoniti dugo vremena. Pogledajte i sami i vidite kako je ona reklamirala jedan salon!

Neki su se toliko šokirali da su rekli da joj ovo nije trebalo pa i ako je reklama bila plaćena nije trebala ovako da uradi!