GLOBUS

Pijana Braća Su Je Živu Zakopala: KAKO JE NINA ISPUZALA IZ GROBA?

  • 22 Februara, 2024
  • 0

Žena iz Ukrajine je ustala iz groba nakon što su je pijane komšije navodno pretukle i živu sahranile, prenosi britanski Miror izvještaj lokalne televizije. Ovaj bolestan zločin dogodio

Pijana Braća Su Je Živu Zakopala: KAKO JE NINA ISPUZALA IZ GROBA?

Žena iz Ukrajine je ustala iz groba nakon što su je pijane komšije navodno pretukle i živu sahranile, prenosi britanski Miror izvještaj lokalne televizije.

Ovaj bolestan zločin dogodio se 2020. godine, a navodi se da je Nina Rudčenko (59) iz sela Marjansk u Poltavskoj oblasti zadobila teške povrede kada su dvojica navodno pijane braće starosti 27 i 30 godina upala u njenu kuću, pa je tukli bejzbol palicom i mučili dok se nije onesvijestila. Onda su je odvukli do groblja, polili je vodom po licu da je probude, natjerali da iskopa raku i rekli joj da legne licem nadole.

Žena je lokalnim medijima ispričala kako su je zatrpavali dok je šakama pokušavala da zadrži mali džep vazduha.

“Smijali su se i pričali kako će mi pobiti porodicu. Kada su završili upitali su se da li sam mrtva i otišli – ispričala je Nina za televiziju NTN.

Spasila se, kako kaže, zahvaljujući tome što je grob bio izuzetno plitak pa je i pored svega kroz šta je prošla uspjela da se iskopa i dopuzi do kuće gdje je odmah izgubila svest. Slijedećeg jutra na podu ju je našla sestra Ljudmila Gura.

“Krv i modrice su joj bili preko cijelog lica. Bilo je crno i otečeno, jedva sam je prepoznala – prisjeća se Ljudmila.

Žrtva je odmah prebačena u bolnicu, a prema nalazima hirurga Oleksandra Klimčuka, imala je potres mozga, prelome vilice i nosa, dok joj je cijelo tijelo bilo u modricama.Navodno, sve je počelo zbog psa, kojeg je, kako tvrde braća, Nina uzela od njih. Oni su negirali da su je mučili, u šta ostali mještani tog kraja ne vjeruju.

Osumnjičeni za pokušaj ubistva su uhapšeni i pokrenuta je istraga. Na saslušanju su pričali kako su bili pod djejstvom alkohola, a kako kažu iz policije, moguće je da će biti optuženi i za otmicu. Ako budu proglašeni krivim, braću čeka do 10 godina zatvora. (Naj portal)