MAGAZIN

Ubila se glumica iz “Selo gori a baba se češlja”: Za njom je otišao i brat – Tragedija neopisivih razmjera (Foto)

  • 14 Februara, 2024
  • 0

OOna je u kragujevačkom selu Iličevo ovu akciju izvela u kući dragog suputnika, navode mediji. Tijekom razdoblja od kraja 2011. do početka 2012. Ivana Mlađović u javnosti se

Ubila se glumica iz “Selo gori a baba se češlja”: Za njom je otišao i brat – Tragedija neopisivih razmjera (Foto)

OOna je u kragujevačkom selu Iličevo ovu akciju izvela u kući dragog suputnika, navode mediji. Tijekom razdoblja od kraja 2011. do početka 2012. Ivana Mlađović u javnosti se proslavila kao Playboyeva zečica, točnije kao finalistica srbijanskog izbora za “Playboyevu djevojku godine”.

Nažalost, Soraja Vučelić izašla je kao pobjednica, što je Ivana potaknulo da svoj žar usmjeri prema drugom dubinskom interesu: umjetnosti glume. Unatoč usamljenom pojavljivanju u hvaljenoj seriji “Selo gori a baba se češlja”, njegova je izvedba ostavila neizbrisiv trag, bez premca u svojoj pamtljivosti i privlačnosti. Ivanino iskustvo s opijatima bilo je daleko od ugodnog, što ju je u jednom trenutku nagnalo da potraži liječenje. Dok se liječila, navodno je naišla na prijatelja koji se, nažalost, predozirao.

Prije šest godina glumica je napravila iznenađujuću gestu podigavši ​​ruku. U tom je trenutku njezina majka, koja je proživjela težak gubitak sina, smogla snage progovoriti nekoliko riječi. Neizmjerna veličina njezine patnje ostaje ogromna prepreka koja se ne može premostiti u ovom životu. Ivana, glumičina sestra, tragično je izgubila život u dubinama Dunava. Njezin brat Jovan, koji je gajio duboku ljubav prema njoj, stvorio je neraskidivu vezu koju nikada nije mogao pomaknuti.