MAGAZIN

UPRAVO JAVLJENO! CELA REGIJA U ŠOKU: Poginula je… TUGA DO NEBA!

  • 21 Februara, 2024
  • 0

Marija Fernanda Robles, pastorka poznatog meksičkog pevača Luisa Anhela, udavila se u popularnom letovalištu Mazatlan. Skrhani pevač se oglasio potresnim rečima. – Moram da objavim odlazak moje ćerke Marije Fernande. To je najveći

UPRAVO JAVLJENO! CELA REGIJA U ŠOKU: Poginula je… TUGA DO NEBA!

Marija Fernanda Robles, pastorka poznatog meksičkog pevača Luisa Anhela, udavila se u popularnom letovalištu Mazatlan.

Skrhani pevač se oglasio potresnim rečima.

– Moram da objavim odlazak moje ćerke Marije Fernande. To je najveći bol koji čovek može da oseti. Cenim sve poruke podrške i ljubavi koje sam dobio. Preklinjem vas za razumevanje dubokog bola koji osećam u ovom trenutku i cenim vašu empatiju zbog poštovanja moje privatnosti – napisao je Anhel.

Pevač je na društvenim mrežama dobio oko 100.000 poruka saučešća.

Marija fernanda Robles
FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Pastorka poznatog umetnika se utopila u ponedeljak u 4.40 sati kad je nakon zabave otišla sa nekoliko prijatelja na jutarnje kupanje u popularnom letovalištu u državi Sinaloa. Lokalni mediji navode da je bila u alkoholisanom stanju u vreme nesreće.

Kupači su videli telo kako pluta i pozvali hitnu pomoć. Jedan Marijin prijatelj je navodno takođe upao u nevolje tokom surfovanja, ali je kasnije izvučen na sigurno.

Influenserka je često objavljivala snimke putovanja i zabave na svom Instagram nalogu na kome je imala više od 26.000 pratilaca. U poslednjoj objavi okačila je fotografiju u bikiniju.

– Slobodno i divlje – napisala je devojka.

(Kurir.rs/NY Post)