Lažna zubarka radila ozbiljne medicinske tretmane po bagatel cijenama: Poznato za 40 njenih žrtava

VIJESTI

Protiv Snežane Stević (48) koja je uhapšena zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote “BV Dental Estetic” podneta je krivična prijava zbog falsifikovanja diplome i bavljenja nadrilekarstvom, a kako saznajemo, ona je imala oko 40 oštećenih žrtava.

Kako nezvanično saznajemo, za sada nije poznato da li su njene žrtve zadobile povrede tokom tretmana.

– U ovom trenutku ona se tereti da se bez ikakve stručne spreme bavila ozbiljnim zahvatima. U narednom periodu biće ispitano i da li je nekoj od žrtava narušeno zdravlje– kaže izvor “Blica”.

Kako smo pisali, osumnjičena Snežana je sa navodno stečenim zvanjem “doktor stomatologije” i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini, radila u svojoj stomatološkoj ordinaciji “BV Dental Estetic”.

Ona je usluge svoje ordinacije mesecima unazad oglašavala na internetu, a neretko je davala neverovatne popuste kako bi privukla klijente.

Na jednoj od stranica na internetu i dalje se može kupiti vaučer za njene tretmane, između ostalog i popunjavanje bora hijaluronskim filerom koji je oglašavala za 8000 dinara.

Takođe, ona je nudila i tretmane oporavka kose krvnom plazmom za 5500 dinara, iako je vrednost pomenutih tretmana gotovo 20.000 dinara.

Sa lažnom diplomom radila kao doktor stomatologije

Kako je “Blic” pisao, a šta je saopšteno i iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva, Snežana je osumnjičena da se u periodu od 21. 11. 2021. godine, a do dana podnošenja krivične prijave u svojoj stomatološkoj ordinaciji “BV Dental Estetic”, GO Savski venac, ul. Bulevar Vudro Vilsona br. 8, bavila pružanjem stomatoloških usluga i usluga „antiejdž“ medicine sa navodno stečenim zvanjem “doktor stomatologije” i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini od 27.02.1999. godine, za koju diplomu je naknadnim proverama utvrđeno da je falsifikovana i da se osumnjičena S.S. (1976) registrovala u Agenciji za privredne registre kao S.S. PR, Opšta ordinacija dentalne medicine „BV Dental Estetic“, sa registrovanom delatnošću „stomatološka praksa“ i bavila se navedenim uslugama bez adekvatnog zvanja i stručne spreme.

Lažna zubarka

Luksuzni život lažne doktorke

Snežana Stević se, kako je “Blic” pisao, hvalila luksuznim životom, a na društvenim mrežama je bila veoma aktivna, o čemu svedoče brojne fotografije koje je delila sa svojim pratiocima.

Slike na kojima pozira u luksuznim hotelima, apartmanima, ali i sa putovanja imaju i po više stotina lajkova.

Na istom profilu može se videti i da je Snežana ranije imala još jedan salon, a kako saznajemo, u pitanju je jedan Salon lepote na Novom Beogradu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *