Čeka se sljedeći korak: Vatrogasci pod rotacijama krenuli ka kući gdje je nestala Danka (2)

VIJESTI

Bageri su od jutros ispred pojate gde je devojčica Danka Ilić (2) nestala pre 48 sati u Banjskom polju kod Bora.

Danas nije bilo kopanja, već je isključivo rađeno na čišćenju terena na kojem je devojčica nestala – dvorište i ambar u kojem se nalazilo seno i slama. Tri bagera i dalje aktivno vade smeće iz dvorišta, a jedan kamiončić sve to odvozi.

Osim bagere stigla je i mašina kombinirka kako bi policija raščistila imanje koje je prepuno drva i šiblja. dvorišta iznose i seno i slamu. Bageri već satima iznose smeће iz dvorišta koje izgleda kao deponija. U smeću ima svega od frižidera, veš mašina, pa do granja i drveća koje bager ruši.

.

FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

.

Kako je javio reporter “Blica” sa lica mesta, bager koji je raščišćavao dvorište u kojem je Danka Ilić poslednji put viđena, pre nego je nestala u utorak oko 13 sati, prešao je i na imanje prekoputa gde takođe skuplja drveće i grane.

.

FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

.

Vatrogasna vozila pod rotacijom stigla su nešto pre 18 sati ispred kuće kod koje je Danka Ilić (2) poslednji put viđena u utorak popodne.

 

Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Paralelno sa tim, pripadnici MUP ponovo su pregledali šahte i jame u pomenutom naselju. Sve to u cilju pronalaska materijalnih dokaza koji će pomoći u pronalasku Danke.

.

FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Meštanka Banjskog polja koja živi nedaleko od pojate gde je nestala Danka priča za “Blic” da su svi u naselju jako uznemireni i mole se da se devojčica što pre pronađe.

.

FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

.

Roditelji nestale Danke Ilić odvedeni su u policiju danas u toku dana kako bi se nastavilo saslušanje koje je počelo juče u policijskoj stanici u Boru povodom nestanka njihove dvogodišnje ćerkice kojoj se izgubio svaki trag pre gotovo 48 sati u Banjskom polju kod Bora.

.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *