Evo zašto je majka Danke Ilić svaki dan satima u policiji!

VIJESTI

Ivana Ilić, majka Danke Ilić (2), devojčice kojoj se svaki trag izgubio pre 4 dana u dvorištu pojate u Banjskom polju, saslušavana je u policiji već četiri puta satima iz dva razloga – prvi kako bi se setila svih detalja kobnog dana, a drugi jer je policiji čudno što su deca dovedena na imanje da se prošetaju na kišovit dan, saznaje “Blic”.

Policija već četvrti dan intenzivno traga za nestalom Dankom Ilić. Obavljaju se brojni razgovori, analiziraju operativna saznanja, pregleda i čisti mesto nestanka, ali i sve u Banjskom polju.

Paralelno sa tim, majka Danke Ilić danima provodi sate i sate u policiji gde se saslušava povodom nestanka ćerkice.

– Iznova se obavljaju razgovori s majkom, s obzirom na to da je ona poslednja videla Danku, razgovori sa njom su važni da bi se setila svakog detalja, ukoliko je usled šoka zaboravila neki detalj, smatrajući ga nevažnim,a koji se zapravo može ispostaviti kao vrlo važan za dalji tok istrage – kaže izvor “Blica” upoznat sa istragom nestanka Danke Ilić.

Zbog čega policija ispituje majku Danke Ilić

Međutim, policija ima još jedan razlog za višednevno ispitivanje majke devojčice.

Naime, inspektorima je čudno to što su deca dovedena na poročno imanje, prema rečima majke, da se igraju i prošetaju, a tog dana kada je Danka nestala bio je veoma kišovit dan, dodaje naš sagovornik.

Policija analizira podatke sa baznih stanica

Paraleno sa tim, policija operativno vrlo angažovano radi.

Potraga za Dankom Ilić u Banjskom polju

FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Potraga za Dankom Ilić u Banjskom polju

– I dalje se analiziraju podaci sa baznih stanica o prisustvu svakog mobilnog telefona u tom području i to u rasponu od celog tog dana do prijave nestanka deteta– kaže izvor “Blica”.

Podsetimo, majka Danke Ilić, Ivana ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru gde se saslušava na okolnosti nestale ćerke.

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, veštačenje mobilnog telefona Ivane Ilić, pokazalo da je mnogo poruka i podataka o pozivima obrisano, piše Informer.

Uhapšen policajac zbog odavanja informacija iz istrage

Kako je potvrđeno “Blicu”, jedan policajac iz Policijske uprave Bor je priveden zbog odavanje informacija iz istrage koja se vodi o nestanku male Danke Ilić (2).

Otkriven tunel na imanju gde je Danka nestala

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog Polja do grada Bora i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *