Najnovija dešavanja u Banjskom Polju: Spasioci stigli pod rotacijom, policija po mraku i dalje “češlja” teren

VIJESTI

Ni večernji časovi četvrtog dana potrage za nestalom Dankom Ilić (2) nisu doneli nove inforamcije o devojčici. Iako su se bageri, koji su danas u Banjskom Polju uklanjali seno, šut i kabasti otpad u pokušaju da raščiste područje ispred kuće kod koje je dete nestalo povukli još oko 17 sati, potraga i dalje traje.

Od odlaska teške mašinerije, pristigla su dva policijska vozila pod rotacijom iz kojih je izašlo oko deset policajaca koji su se uputili ka kući, a nakon toga prošli su i vatrogasci spasioci u vozilu pod rotacijom. 

Jedno policijsko vozilo otišlo je do kuće i uprkos mrklom mraku i nedostatku rasvete, nastavlja se potraga za devojčicom ili nekim tragom koji bi ih potencijalno odveo do nje.

Danka Ilić

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, potraga za Dankom Ilić (2) ušla je u četvrti dan. U potragu od jutros uključeno je još 18 vatrogasaca i pas Zigi.

Bageri su juče ceo dan kopali i iznosili smeće i krševe iz kuće, a ispred kuće kod koje je poslednji put viđena nestala Danka Ilić (2) za kojom traga cela Srbija stigla je teška mehanizacija koja će i danas raditi na raščišćavanju terena.

Devojčica Danka Ilić (2) je nestala u utorak u 13. 45 časova u trenutku kada je njena majka drugom detetu davala vodu.

Na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinastu jaknu i kosu vezanu u rep. Nakon Dankinog nestanka u Srbiji se po prvi put oglasio Abber Alert pod nazivom “Pronađi me”.

(Telegraf.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *