Meštani otkrili možda i najveću MISTERIJU nestanka Danke Ilić?!

VIJESTI

Potraga za devojčicom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak, sada ulazi u peti dan. Do sada je više od 30 osoba ispitano, a neki od njih su podvrgnuti testiranju na poligrafu. Jedan službenik Ministarstva unutrašnjih poslova nije prošao testiranje i priveden je zbog sumnje da je odao informacije iz istrage.

Stanovnici Banjskog Polja su izneli nekoliko nejasnoća i “misterija” koje su primetili u okolini mesta gde je Danka Ilić nestala.

Ivana je saznala da je trudna, a stan u Boru u kojem je živela sa decom, suprugom Milošem i njegovim roditeljima, postao im je skučen. Zbog toga su, kako se navodi, počeli razmišljati o preuređenju pojate Ivanine porodice koju poseduju u Banjskom Polju kako bi se Miloševi roditelji preselili tamo, dok bi Ivana ostala sa decom u stanu. Međutim, Ivana nije jedini vlasnik te kuće i pojate, ona je takođe u vlasništvu njenog oca i brata, a čuli smo da nisu podržavali ideju da se svekar i svekrva presele tamo – rekli su meštani, dodajući da je Ivana u utorak došla samo da bi videla u kakvom je stanju kuća i pojata i da li bi bilo moguće renovirati ih za stanovanje.

Ivana je u utorak dovezla Danku i sina, parkirajući se pozadi verovatno kako ne bi bila primećena od strane porodice. Navodno, nije imala ključ kuće i zato je policija nakon prijave nestanka naišli na zaključana ulazna vrata. Nije mogla ni prespavati sa decom jer nije mogla ući u kuću, a i sama kuća je u lošem stanju – rekli su komšije iz Banjskog Polja.

Danka Ilić

Podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je u mestu Banjsko Polje, kod Bora, u utorak oko 13:45 sati dok se sa majkom i godinu dana starijim bratom igrala ispred objekta u mestu Banjsko Polje.

Policija je prvi put aktivirala sistem “Pronađi me” (Amber Alert), obaveštavajući javnost o nestanku deteta.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *