Naš poznati pevač narodne muzike teško obolio – DOTAKAO JE DNO. Sve mu kolege žele pomoći sada ali izgleda pomoći tu nema! (FOTO)

MAGAZIN

Kada se radi o nekom pjevaču koji je dostigao veliki vrh onda su iz nekih nepoznati razloga jednostavno nestali sa estradne scene a kao sto ste na slici mogli da vidite, ovdje mi danas govorimo o Seji Kalaču koji je imao uspješnu karijeru, veliki broj posao i publika koja ga postuje i cijeni godinama.

Ali kako se spekuliše u medijima on je samo jednog dana nestao, naime problem je bio alkohol pa je morao da ide na jednu kliniku da bi se liječio od tog poroka ali se jako brzo po izlasku vratio starim navikama. Kako kaze njemu izgleda za to pomoci nema, sve je to njemu bilo potrebno i samo je on mogao sam sebi da pomogne i niko vise nazalost.

 

 

VJERUJEMO DA SVI NJEGOVI VJERNI FANOVI KADA SU VIDJELI OVU SLIKU KAO NASLOVNU DA STE SE ZABRINULI ZA NJEGA,A  MI E SAMO NADAMO DA CE USKORO ON DA BUDE PUNO BOLJE I DA SE OPORAVI.

Dobio je za kratko vrijeme zaista veliku podršku ljudi ali naravno u zivotu je tako da svako bira svoj put onako kako misli da je najbolje za njega.Mnogi govore da je dotakao dno ali mi to ne mozemo potvrditi jer nemamo te informacije.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *