VIJESTI

Brat ubijene Ivane Krivokapić o ljubavi koju samo majka može podariti: Ovo mu je Jetmir rekao posle zločina

  • 26 Marta, 2024
  • 0

Lepa studentkinja Ivana Krivokapić (26) bila je jako vezana za svog tri godine mlađeg brata. Ljubav o kakvoj se samo sanja prekinuo je Jetmir Gočaj koji ju je

Brat ubijene Ivane Krivokapić o ljubavi koju samo majka može podariti: Ovo mu je Jetmir rekao posle zločina

Lepa studentkinja Ivana Krivokapić (26) bila je jako vezana za svog tri godine mlađeg brata. Ljubav o kakvoj se samo sanja prekinuo je Jetmir Gočaj koji ju je ubio 23. decembra 2022. godine u Beogradu.

Brat i sestra znali su sve jedno o drugom. Svaki korak, svaku simpatiju, rešavali zajedno sve probleme, sve šifre na telefonima i svaki korak.

Znao je brat njenu najveću želju da se popne na Kilimandžaro, ali pre toga morala je da ode na Prokletije.

– Zvala me je i rekla da su stigli na planinu, da im je smeštaj obezbedio momak po imenu Jetmir. Slala mi je slike, bila je srećna. Osetio sam to i video na fotografijama – priča Ivanin brat.

O Jetmiru Ivana nije mnogo pričala. S vremena na vreme ga je spominjala, ali ne kao simpatiju, već kao mladića koji joj šalje slike sa planinskih vrhova.

– Živeo sam sa Ivanom u stanu u Novom Sadu. Uvek je bila moj zaštitnik. Brinula se o meni kao majka. Tako je bilo i kada smo odrasli. Znao sam sve što joj se dešava u životu kao i ona o mom. Svaku sreću i svaku tugu sam kod nje mogao da osetim. Nema čoveka na ovome svetu kome Ivana nije pomogla. Vremenom sam upoznao sve njene drugarice, a ja sam im svima bio kao mlađi brat. Na svim njihovim žurkama sam bio. Koliko god da je stan bio mali, za sve koji su želeli je bilo mesta da prespavaju ili da svrate na kratko – priča Ivanin brat.